Vi var havnet i en situation med et ildebefindende i biografen og måtte forlade filmen. Da jeg senere blev bedt om en vurdering af oplevelsen, beskrev jeg episoden. Og straks var det ikke alene... See more
See what reviewers are saying
Tilbuddet virker ikke. Man kan kun udnytte den ene rabat. Jeg forventer selvfølgelig at Biografklub Danmark dækker omkostningerne og besværet. Appen og rabatkoder virker ikke sammen med biografer.... See more
Company replied
Biografklub Danmark er et fuldkomment hit. Efter mange år med små børn kommer vi nu pludseligt afsted og ser tilmed nogle virkelig gode film. I biffen, hvor de skal ses:-) Det er super nemt at bruge s... See more
Company replied
Biografklub Danmark sørger for at få mig afsted i biografen tit og tæt! Og på den måde støtter jeg min lokale yndlingsbiograf: Kosmorama i Frederiksværk. Som lige nu står overfor en ombygning og nyin... See more
Company details
Written by the company
Halv pris i biografen på 10 udvalgte kvalitetsfilm. Invitationer til forpremierer på andre gode film til halv pris. Konkurrencer om rejser, biografbilletter og præmier fra filmene. Fleksibilitet – rabatkuponerne kan bruges i alle landets biografer, både dag og aften.
Vognmagergade 10, 1120, Købnehavn K, Denmark
- mail@biografklubdanmark.dk
- www.biografklubdanmark.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Er virklig glad for Biografklub Danmark
Er virkelig glad for app
Vi kommer så i biografen flere gange nu og dejligt at blive inviteret til forpremirere
Elskere det

Nemt at bruge og kommer tidere I biffen
Nemt at bruge og kommer tidere I biffen

Reply from Biografklub Danmark
Perfekt måde at komme i biografen til…
Perfekt måde at komme i biografen til overkommelig pris. Får set film, jeg måske ikke ville have valgt, hvis ikke for Biografklubben. Har været med i mange år efterhånden.

Reply from Biografklub Danmark
Biografklub er super og hurtige til at…
Biografklub er super og hurtige til at give os medlemmer gode oplevelser. Tusind tak.

Atlas bio
Atlas bio, som er min foretrukne , gør det utroligt godt ..god servicemindet ansatte og rigtig god atmosfære..
Skønt med VIP sale …og super handicap/ ældre venligt Pia
Dejlig nem app.og altid et flot udvalg…
Dejlig nem app.og altid et flot udvalg af film...noget for alle..kan varmt anbefales.

Med Biografklub Danmark kommer vi meget mere i biografen
Med Biografklub Danmark kommer vi meget mere i biografen, end vi gjorde tidligere, og de fleste film er super gode.

Reply from Biografklub Danmark
Biografklubben er en dejlig oplevelse
Biografklubben er en dejlig oplevelse. Jeg har været medlem siden starten og har set mange store, dejlige film. Det er alle tiders mulighed for at komme i biografen til en billig penge.
Jeg glæder mig lig nu til filmen Hammaeskjøld.

Reply from Biografklub Danmark
Jeg har i mange år været medlem og har…
Jeg har i mange år været medlem og har givet min moster et medlemskab, som gave og hold da op, hvor har vi stor glæde af og komme i biografen og dele alle de gode film sammen.
Det vil vi forsætte med, til vi ikke kan længere.
Det er en stor fornøjelse for os og tak for det.
Mvh Britt Trøst

Reply from Biografklub Danmark
Jeg har lige opdaget en ny funktion i…
Jeg har lige opdaget en ny funktion i klubbens app, nemlig “Kopier eller send flere kupon(er)”. Det er godt fundet på og sparer brugerne for bøvlet med at taste de umulige numre fra kuponerne ind. Tak for det 😊

Jeg elsker konceptet
Jeg elsker konceptet. For film skal ses i biografen. Der er gode film på menuen hvert år. Tak🙏

Fungerer fint
Fungerer fint. Jeg er glad både for det fysiske blad med overigt over alle filmene i løbet af året og for de løbende, orienterende mails. Inspirerende. Nemt at købe billetterne online med rabatkoderne. Gode sæder i biograferne

Reply from Biografklub Danmark
Virkelig god og billig måde at komme…
Virkelig god og billig måde at komme ofte i biografen på og så samtidig få set lidt større udvalg af film end dem som man måske selv lige ville have valgt. På 5 år har der kun meget få gange været film som vi absolut ikke har kunne lide men mange mange gange film som har overrasket positivt og som vi aldrig ville have valgt selv

Reply from Biografklub Danmark
Rigtig godt at være medlem
Rigtig godt at være medlem. Ellers ville vi ikke komme i bio. Film er bedst i en biograf.

Dårlig oplevelse
Hej Biografklub Danmark
Jeg er så frustreret over, at jeg ikke får refunderet de 270kr, som biografklubben skylder mig for farven lilla, hvor jeg købte 3 medlemskaber , selvom jeg er medlem i forvejen
Venlig hilsen Lene Bisgaard Marner