Når du køber kuponer til sæsonens film i Biograklub Danmark, så vær opmærksom på, at du også næste år vil modtage og betale for kuponer. Det er nemlig ingen rubrik for de, der IKKE ønsker automatisk... See more
Company replied
Biografklub Danmark er et fuldkomment hit. Efter mange år med små børn kommer vi nu pludseligt afsted og ser tilmed nogle virkelig gode film. I biffen, hvor de skal ses:-) Det er super nemt at bruge s... See more
Company replied
Biografklub Danmark sørger for at få mig afsted i biografen tit og tæt! Og på den måde støtter jeg min lokale yndlingsbiograf: Kosmorama i Frederiksværk. Som lige nu står overfor en ombygning og nyin... See more
Company replied
Halv pris i biografen på 10 udvalgte kvalitetsfilm. Invitationer til forpremierer på andre gode film til halv pris. Konkurrencer om rejser, biografbilletter og præmier fra filmene. Fleksibilitet – rabatkuponerne kan bruges i alle landets biografer, både dag og aften.
Vognmagergade 10, 1120, Købnehavn K, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Vi har været medlem af biografklub en i over 20 år, og udbud af film er bare blevet bedre og bedre.
En god film. Madeleines Paris. En fin app virker super med rabatkupon’er
Biografklubben er en god måde at komme i biografen at se film sammen med venner. Vi ser nogle som vi ellers ikke ville se.
Biografklubben repræsenterer et bredt udvalg af aktuelle film. Et medlemskab gør at film som jeg normalt ikke ville se viser sig mange gange og blive en god oplevelse. I biografen kan jeg kun koncerter mig om filmen og bliver ikke forstyret på samme måde som hvis jeg sad hjemme foran tv'et. Har været aktiv medlem igennem flere år og kan kun anbefale et medlemskab
Dejligt at komme i biografen og se en god film. Repertoiret er godt blander så der er noget for enhver smag!
Jeg ville ikke gå i biografen 1 x hver måned, hvis det ikke var for biografcluben!
Det beste virkelige gode film der i klubben også nogen man ikke lige ville vælge
Men de film der nu har været indtil nu har været perfekt 👌🏼👌🏼👌🏼 kun anbefale bio graf klub
Fantastisk👍
Medlemskab er med til at komme i biffen lidt oftere 🤗
Der er mange gode film, men der er også enkelte, der ikke er værd at se. Alligevel vil jeg selvfølgelig være medlem. Smag og behag er nu engang forskellig.
Der er en rigtig god ordning med biografklubben. Gode biografture for overkommelige priser.
Gode og lidt ualmindelige film, der overasket OG selvfølgelig til overkommelig PRIS!!!
Altid gode film i dejlige biografsale med venligt personale
Jeg får set film jeg nok ikke ville have set ellers.
Jeg er meget tilfreds med mit medlemsskab i Biografklub Danmark 😊 Appen er nem, prisen er overkommelig og kundeservice er altid venlig og klar på at hjælpe 😊 Kan varmt anbefales 🙂
Det er altid nogle søde unge mennesker der er i kiosk/billetsalg og skanner billetter. Der er altid smil og en lille kvik bemærkning. Det er en dejlig start på en biograftur.
Det er vildt besværligt at bruge rabatsystemet via appen - det må kunne gøres langt mere enkelt - og lige i denne sæson er mange af de udvalgte film ikke de mest interessante af de film, der er på markedet
Hjælpsomhed.
Jeg kan godt lide at komme i Cafebiografen i Odense , for selv om jeg bruger rollator og der er trapper er der altid smil og hjælp. Conny Jensen
Fantastisk nem, billig og hyggelig måde at komme i biografen på. I en tid hvor man kan sidde hjemme og streame de fleste film, mærker man hvor hyggeligt det i virkeligheden er, at tage afsted med andre til en god oplevelse i biffen.
Der er automatisk fornyelse af abonnement, hvilket også gør det nemt.
Pas på....man bliver afhængig ;)
Biografklub Danmark er et spændende bekendtskab. Jeg har været medlem en del år. Filmene er nogle gange meget specielle, og det ville ikke være film som jeg selv havde valgt at købe billet til. Min veninde og jeg drøfter gerne filmen når vi kører fra biografen. Nogle gange giver filmen meget stof til eftertanke.