dpgmediamagazines.nl Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Opzeggen van abonnement kost veel te veel moeite. Chat werkt niet, online online opzeggen lukt ook niet. 2x mail gestuurd, contactformulier ingevuld, alles zonder resultaat. Abonnementsgeld teruggeboe... See more

Rated 1 out of 5 stars

Helaas ik moet 1 ster geven geeft liefst -10 sterren maar kan niet. Probeer al meer dan een week te bellen onbereikbaar. Dan vraag je om andere mogelijkheid bel terug doen ze niet. Contactformulie... See more

Rated 1 out of 5 stars

Opzeggen abonnement via de aangegeven weg op de website bijna onmogelijk. Schijnt bekend te zijn en er is een “ team van specialisten “ mee bezig. Mail gestuurd, geen reactie. Volgens DPG media te la... See more

Rated 1 out of 5 stars

Wij hebben een abonnement op de zaterdageditie van het NRC en de Volkskrant. Zes maanden ging de bezorging redelijk nadat wij vorig jaar in drie maanden de kranten 6 x niet ontvingen. De ellende is we... See more

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

Zeer oneerlijk bedrijf,

Zeer oneerlijk bedrijf,
Ik heb een bladcadeaubon van 45 euro ontvangen voor abonnementen op bepaalde bladen.
Bladcadeau is een onderdeel van DPG Media.
Kort geleden was er een aanbieding van twee abonnementen voor de prijs van 1.
Daar wilde ik gebruik van maken,
Wilde dit betalen met de digitale cadeaubon.
Maar dit kon dus niet.
Een abonnement moet je via je eigen bankrekening betalen en het tweede abonnement kan je via de digitale cadeaubon betalen.
Dit wordt er niet bij verteld.
Ik vind dit pure misleiding en dat is nog netjes uitgedrukt.
De zeer negatieve reacties over DPG Media zeggen genoeg.
Ze hebben natuurlijk een machtspositie en daar maken ze gretig gebruik van.
Schandalig gedrag

February 18, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Opzeggen abonnement gaat niet goed.

Opzeggen abonnement gaat niet goed.
Via de VT Wonenbeurs heb ik een jaarabonnement van het blad tegen kortingskaarten afgesloten.
Halverwege het jaar heb ik per e-mail opgezegd per einde abonnementsjaar. Hierop heb ik een e-mail ontvangen dat mijn opzegging goed is doorgekomen! Echter, nu blijk ik nog steeds dat abonnement te hebben. Maar een e-mailbevestiging van een opzegging krijg ik niet meer en ik ‘moet’ het kwartaal tegen regulier tarief uitzitten en betalen. De afschrijving heb ik gestorneerd, maar dat mag niet, ik ontvang een acceptgiro voor het kwartaal tegen het hoge tarief. Voor mij nooit geen abonnement meer via DPG Media.

January 31, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Duivels duivels Malafide bedrijf.

Duivels duivels Malafide bedrijf.

Ik heb over de laatste maanden 4 keer uitgebreid contact met jullie klantenservice gehad over het feit dat ik al vanaf augustus probeer mijn abonnement op te zeggen. Alles staat hiervan in mijn dossier. Ik wilde in juni 1 maand een abonnement bij u voor mijn eindexamen leerlingen. het is mij vervolgens een half jaar lang ONMOGELIJK gemaakt hier vanaf te komen. Dit is tot op het punt gekomen dat er een incassobureau is ingeschakeld, terwijl mijn bezwaar nog liep over de opzegging en ik nog aan het wachten was op antwoord. Nadat ik de laatste keer een uur heb gebeld met jullie klantenservice werd er meegedacht door een aardige dame. Zij sprak met haar leidinggevende en ze waren het eens dat het niet netjes is om een incassobureau in te schakelen wanneer er nog discussie is over de juistheid van de facturen die bleven komen. Maar ze gaf aan dat dit automatisch gebeurt en zij daar zelf geen hand in hadden. Zij raadde me aan voor nu het incassobureau en jullie te betalen en dit heb ik netjes gedaan. Dan zouden zij daarna bij mij terugkomen met restitutie. Ook zou het abonnement per direct opgezegd worden en zou met terugwerkende kracht de kosten die waren gemaakt omdat het account geblokkeerd was geretourneerd worden (ik had geen toegang tot uw media en kon ook niet opzeggen) Hierdoor was mijn vertrouwen in jullie eindelijk een beetje hersteld. Echter heb ik nooit meer iets gehoord, is er geen geld geretourneerd en als klap op de vuurpijl IS MIJN ABBONEMENT GEWOON WEER DOORGEZET. Ik ben as we speak nog steeds aan het betalen. Kan iemand me ALSJEBLIEFT helpen?

January 21, 2025

Erg slechte (klanten) service

In augustus jl via een straatverkoper van dpg media een donald duck abonnement afgenomen. Voordat de eerste duck op de mat viel, was ons opgevallen dat er twee keer abonnementsgeld was afgeschreven, contact opgenomen om één abonnement op te zeggen. Er was één van de abonnementen telefonisch afgenomen, terwijl we dit nooit gedaan hebben. Nu dachten we dat het hiermee opgelost wasmaar helaas....
Vandaag wilde ik inloggen in de app. Was ons account inactief... wederom contact opgenomen met de klanten service.. deze vertelde mij dat vanuit hun het abonnement stopgezet was, toen ik vroeg waarom werd mij verteld dat ze de rede niet konden zien.... het abonnement herstellen ging ook niet meer omdat deze al verlopen/inactief was. Ik kon wel een nieuw abonnement afsluiten maar dan met variabele prijzen en niet voor de vaste prijs die we voor één jaar hadden afgesloten. Meedenken was erg lastig voor de klantenservice, wat dus resulteerde in beëindiging van het abonnement.... kortom erg slechte service en totaal niet oplossings gericht meedenken, enorm teleur gesteld!!!

September 9, 2024

Flair getreiter

Ik ben een paar jaar geleden door de Flair gebeld met een ,wat leek, goed aanbod voor 3 jaar lidmaatschap. Dus heb ik dat gedaan. Vond de Flair wel leuk. Ze wisten dat ik op dat moment 57 jaar was. Hadden ze op dat moment al besloten om de Flair te verjongen! Doelgroep 25 tot 45 jaar. Voor mij niets meer aan. Maar,......ik heb er mooi 3 jaar aan vast gezeten, waarbij dit nieuwe schreeuwerige blad elke week van mijn brievenbus ongelezen naar de oudpapier bak ging. Heb dit ook in verschillende enquetes aangegeven.Nu ben ik er eindelijk af. Maar nu worden we constant gebeld door giechelend jongedames van de Flair om mij weer lid te maken. Mijn man heeft uitgelegd waarom ik gestopt ben. Maar ze blijven ons treiteren. Op de mobiel van mijn man en vanmorgen op de huistelefoon. Mijn man heeft ze behoorlijk boos te woord gestaan. Ik hoop day het nu eindelijk ophoudt.

June 24, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Oplichters maken het onmogelijk om je abonnement op te zeggen

Je kan geen gebruik maken van de 14 dagen bedenktijd aangezien ze niet reageren.

Het is een regel dat als je een abonnement online afsluit je het ook net zo makkelijk online moet kunnen opzeggen. Dit kan dus NIET bij DPG media. Ergens verstopt in de kleine lettertjes kom ik er een paar weken later achter dat je moet bellen. Simpelweg illegaal dit en een hele vuile manier om mensen aan een abonnement te houden.

April 14, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Nog nooit zo oneerlijk bedrijf…

Nog nooit zo oneerlijk bedrijf meegemaakt. Krant gedurende 6 maanden dubbel betaald. Geen enkel contact mogelijk, uren aan de telefoon gehangen, sturen no reply mails. Uiteindelijk gaat oplossing komen voor verlenging krant en na verloop van periode weten ze van niks meer en moet ik nogmaals de reeds betaalde krant betalen. Incassobureel is het volgende ! LAAT JE NIET VANGEN en lees geen HET LAATSTE NIEUWS. Was reeds klant van het jaar 1990 !!!!!

March 20, 2024

Abonnement stopzetten is onmogelijk

Op 12 januari heb ik mijn abonnement op De Morgen stop gezet na ruim een half jaar problemen met de domiciliëring omdat ik van bank veranderd ben. Ik nam reeds in september en november contact via het contactformulier om dit op te lossen maar ontving daar nooit antwoord op. Je krijgt ook geen bevestigingsmail als je het contactformulier gebruikt. Een abonnement stopzetten kan enkel telefonisch (is dat wettelijk ok?) en na een half uur wachten kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn die me wel vriendelijk geholpen heeft. Ik ontving nadien een bevestigingsmail dat mijn abonnement op 12 februari zou eindigen. Vandaag werd er opnieuw geld van mijn rekening gehaald en blijkt in het klantenportaal dat mijn abonnement nog gewoon actief is. Ik heb de domiciliëring laten storneren en het domicilieringsmandaat geschorst. Ik nam opnieuw contact op via het formulier maar verwacht daar geen antwoord op. Tip: neem screenshots als je hun contactformulier gebruikt zodat je nadien bewijs hebt. Ik zal eventuele herinneringsfacturen niet betalen en wacht nu op actie van hun kant om hier een einde aan te maken. Denk goed na voor je een abonnement afsluit op HLN, De Morgen of andere publicaties van DPG want ze gijzelen je als klant.

February 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Probeer al jarenlang een abonnement op…

Probeer al jarenlang een abonnement op te zeggen. Ze negeren berichten, incasseren veel hogere bedragen dan afgesproken. Als je dit laat storneren durven ze ook nog een factuur na te sturen. Klantenservice kan je niet bereiken, nergens contactgegevens te vinden. Belachelijk.

January 24, 2024

weekendabbonnement gehad

Trouw proef abonnement gehad. Dacht tijdje weekend krant vast te hebben.
Telefonisch opgezegd. Ja hoor gaan we verwerken.

Kleine letters: per sept 2025[!] opgezegd
Van 19.50 naar 34 per maand!!!
Voor alleen weekendkrant. Online lees ik niet.

Tja alle kortingsacties hebben dit. [Alsof ik dit had moeten weten]

Echte smiechten. Nergens duidelijk vertellen maar wijzen op vinkjes aan en uit

January 13, 2024

Zeer slechte ervaring met DPG

Zeer slechte ervaring met DPG/tijdschrift.nl

Telefonisch opzeggen blijkt onmogelijk, ondanks bevestiging. Sterker nog, nieuwe ongevraagde abonnementen worden afgesloten, zonder enige bevestiging of omgezet naar digitaal abonnement waar niet eens toegang toe mogelijk is. Dwingende misleidende manier waarbij opzegging vrijwel onmogelijk is.
Klantenservice niet klantvriendelijk, de verbinding is zelfs 2x verbroken omdat ik een manager wilde spreken.
Schriftelijke klacht (email) ingediend waarbij casus uitgebreid beschreven is. Tot op heden niet op gereageerd!!

January 3, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Krant lezen is onbetaalbaar opmerking door De Volkskrant…

Mijn opmerking door De Volkskrant verwijderd om hetgeen DPG niet zo goed uitkomt? Een digitaal abonnement in 11 jaar van €80 naar €263! NA 50 JAAR ABONNEMENT OPGEZEGD. Dan moet je alsnog het hele bedrag voldoen. Daarna gaat DPG restitueren. Hoe gek kun je het bedenken. Klantenservice? Die zeggen dat wij het niet snappen. En op ingediende contactformulieren wordt NIET gereageerd door DPG. Mails met klachten en herroepingen verdwijnen bij DPG! De Volkskrant is een goede krant, maar de organisatie die erachter zit en alle media opslokt die verdient geen cent meer aan ons over onze rug.

December 1, 2023

6 x krant niet gekregen.

Wij hebben zeker 6x de krant niet ontvangen. 3x doorgegeven.
Mijn man heeft wel 6 x een nieuwe krant moeten kopen. Een krant kost 3,50 €.
Ik heb het 3 x in een klacht gestuurd..Hij pakt maar 1 datum onderaan bij datum van ervaring.
27 nov, 1 en 4 december.
Wij zouden gecompenseerd worden en wat schetst onze verbazing. Er is vandaag 1,33 € ,schrik niet, op onze bankrekening gestort.
Ik kan me voorstellen dat jullie een zeer slechte beoordeling hebben.
Treurig dit!!!!!!😂😂😂

December 1, 2023