Opzeggen van abonnement kost veel te veel moeite. Chat werkt niet, online online opzeggen lukt ook niet. 2x mail gestuurd, contactformulier ingevuld, alles zonder resultaat. Abonnementsgeld teruggeboe... See more
See what reviewers are saying
Mijn moeder toen ze nog leefde 4 jaar margriet cadeau gedaan. Ze is 2 jaar geleden overleden...heb 2x telefonisch opgezegd en ook per mail en weer hebben ze deze maand het geld van mijn rekening gehaa... See more
Helaas ik moet 1 ster geven geeft liefst -10 sterren maar kan niet. Probeer al meer dan een week te bellen onbereikbaar. Dan vraag je om andere mogelijkheid bel terug doen ze niet. Contactformulie... See more
Opzeggen abonnement via de aangegeven weg op de website bijna onmogelijk. Schijnt bekend te zijn en er is een “ team van specialisten “ mee bezig. Mail gestuurd, geen reactie. Volgens DPG media te la... See more
Company details
Contact info
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Een opzegtermijn van 1,5 jaar?????
We hebben al jaren een abonnement op de Donald Duck. Maar sinds een paar weken wordt het tijdschrift niet of nauwelijks meer gelezen. Daarom besloten op te zeggen. Uiteraard moet je dan een opzegtermijn hanteren. Een maand, een kwartaal, allemaal redelijk. Maar wat blijkt? Omdat tussentijds een keer is verlengd vanwege een verandering van het pakket, betreft het een 24 maandsabonnement en blijk je tussentijds niet te kunnen opzeggen en is de opzegtermijn ANDERHALF !!!!!! jaar. En dat na zo lang lid geweest te zijn. Echt een schandalig slechte klantbehandeling.
De ergernis van de zaterdag
Sinds 8 januari een abonnement maar de krant nog maar 2 keer op de mat mogen ontvangen. Wel betalen voor een krant maar niets ontvangen. Ik wil van de papieren krant af maar wordt aan het lijntje gehouden. Meerdere ernstige klachten verder zit ik nog steeds aan de krant vast. Klantenservice kletsen iedere keer hetzelfde praatje maar oplossen ho maar.
Abonnement VT wonen opgezegd
Abonnement VT wonen opgezegd. Tijdens het gesprek wilde de klantenservice me een ander abonnement verkopen op een opdringerige manier. Vervolgens word ik steeds weer gebeld of ik weer een abonnement wil… NEE! Dat wil ik niet! Maar DPG doesn’t take no for an answer. Grensoverschrijdend gedrag in de bladenwereld. Heb hun nummer nu maar geblokkeerd. Wat een agressieve manier van verkopen. Vreselijk.
Als ik een 0 had kunnen geven had ik…
Als ik een 0 had kunnen geven had ik dat graag gedaan.
Onbeschofte klantenservice en van het kastje naar de muur gestuurd.
Diverse bestelde producten niet ontvangen.
Nooit meer
Nooit meer. abbo op Stijlvol wonen in jan opgezegd. Ze bleven magazines sturen. Gebeld. Stop ermee. En nu nog steeds de rekening met dreigement van buitengerechtelijke kosten. NOOIT meer!! Wat een &^$%$ bedrijf!
Zeer slecht ervaring, stelletje leugenaars en dieven
Zeer slecht ervaring. Wat Donald Duck stripboeken besteld en vervolgens de abonnement afgezegd en bevestiging ontvangen. Vervolgens een aanmaning binnen gekregen met een achterstand in betaling. Na telefonisch overleg. Bleek het zo te zijn dat nog 19 euro moest betalen. Direct overgeboekt. Na twee weken exact hetzelfde bedrag weer als aanmaning binnen. Weer gebeld en nee ze hadden de vorige betaling niet ontvangen en er is wat fout gegaan. Ik had geen zin in gedoe... dus weer 19 euro overgemaakt. Anderhalf maand daarna een aanmaning van maar liefst 60 euro! Oh ja, niet te vergeten "u abonnement is nooit stop gezet!" Maar krijg niet binnen, ook geen mail over stand van zaken. Vervolgens 4 gesprekken gehad en alsnog moest ik de 60 euro betalen.. neem in acht dat ik zelfs afschriften en bewijs stukken had gestuurd. Als ik niet bezig was met een Hypotheek, had ik het anders aangepakt..
Wat is deze klantenservice onbeschoft.
Wat is deze klantenservice onbeschoft.
Gesprek is niet mogelijk.
knullige klantenservice
Wat een knullige klantenservice bij DPG. Heb je een vraag over een Donald Duck pocket, krijg je als antwoord: kijk maar op de website of Google even. Waarvoor zitten zij er dan?
Buitencategorie slecht geholpen
Werkelijk nog nooit in mijn leven zo onbeschoft behandeld als door DPG klantenservice. We kwamen er achter dat na twee jaar de Donald Duck Junior de inhoud 100% reproduceert, je krijgt dus het zelfde blad gerecycled. Ik belde met de insteek het blad om te zetten naar een “gewone” Donald Duck, maar we hebben het hier niets eens over gehad, niets was mogelijk. Klanten zouden het ook fijn vinden om het zelfde blad twee maal te krijgen… ook zou het niet per direct opzegbaar zijn en moet ik een maand extra lid blijven. Extreem slecht geholpen!
Op de website staat: “Een 2-jarig abonnement stopt automatisch, omdat daarna de reeks opnieuw begint”, NOT!
We waren lid van 4 tijdschriften (DD junior, Tina, Zo zit dat en de Autoweek GTO) en heb deze alle vier per direct opgezegd.
Dpg[Roots etc] betaalt niet terug
April 2021: aanbieding moederdagcadeau 3xRoots voor €15. Na betaling bleek het eerste nummer eind juli pas te komen. Haha, zelfs na vaderdag😋 Deze bestelling dus geannuleerd. Daarna 11 weken, bijna wekelijks, allerlei smoezen gehoord waarom het geld nog niet teruggestort was. 8 juli 2021 het verlossende bericht: er is een opdracht naar de bank. Wat een gedoe. Als ik niet vaak gebeld had dan had ik het geld nooit terug gehad. U bent gewaarschuwd
Premium abonnement op Libelle gaat…
Premium abonnement op Libelle gaat verkeerd, online klachtenformulier ingevuld. Gezien de reactie hebben ze mijn klacht gewoon niet gelezen. Nogmaals klacht ingezonden met eerdere klacht+reactie toegevoegd. Ze zouden het oplossen, nu weken later nog steeds niet dus.
Wat een ballenzooi daar bij DPG.
Wil een online abonnement op de krant nemen, maar heb geen zin in nog meer ergernis.
Bladcadeau, niet leuk om te krijgen!
Via de website een bladcadeau verzilverd, maar na 8 weken was er nog geen tijdschrift. Telefonisch contact met de klantenservice -na lange wachttijd- resulteerde in een verzoek om een email te sturen. Per e-mail heb ik een formele klacht ingediend, over het niet ontvangen van het tijdschrift, maar ook over deze vorm van "klantenservice". In een reactie wordt volledig voorbijgegaan aan mijn klacht en wordt alleen aangegeven dat er waarschijnlijk iets mis is gegaan met de bestelling, de bon kan alsnog verzilverd worden en er wordt mij veel leesplezier toegewenst (?) Ook op mijn tweede email wordt niet inhoudelijk gereageerd. Met deze slechte service en opvolging is Bladcadeau dus absoluut niet het leukst om te krijgen en je wilt het iemand zo ook niet geven.
Geen gratis abonnement meer na overname bedrijf
Bij het aangaan van een 3 jarig contract op de Autoweek en Libelle krijg je 1 abonnement gratis. In ons geval de VT-wonen.
Omdat het bedrijf is samen gegaan met een ander bedrijf hebben ze besloten om dit gratis contract per direct stop te zetten.
Het contract van de Autoweek en Libelle loopt t/m december 2023!!
Aanbood dat gedaan is dat wij 50% korting krijgen op het blad of alle abonnementen mogen stopzetten. Dit terwijl je die bladen (inclusief VT-wonen) graag wil blijven lezen.
Ik voel me opgelicht.
Je koopt een kado abo van 3 nummers maar je krijgt er maar 2. Ze verzinnen zelf dat een bijlage als een extra nummer telt. Ik voel me opgelicht.
DPG doet er niets aan.
Leuk ook als je iemand een kado geeft, en dat het bedrijf erachter dan in gebreke blijft
The Trustpilot Experience