Anden gang vi handler cv hos Holbæk CaravanCenter. Til at snakke med, altid klar til en god handel, får svar på spørgsmål. Er også kommet hvert år til fugt test, bliver klaret til aftalt tid som reg... See more
See what reviewers are saying
Altid god , imødekommende og kompetent behandling (Tobias) alt lev. til tiden som aftalt. Og altid gode svar på spørgsmål. Dorthe & Carsten 😊
Een stjerne, fordi man SKAL vælge mindst een. Skal i bruge jeres sparepenge på køb af en fabriksny campingvogn i håb at blive glade campister - så hold jer LANGT væk fra HOLBÆK CARAVAN. Dette er... See more
Gasol som icke virkade, fick hjalp av Rasmus som visade sig vare en perle!! Han fand UD at gasregulatoren var defekt, samt At manualen var fel, der tillverkaren skrev At en kran skulle vara o... See more
Company details
Information provided by various external sources
Holbæk CaravanCenter. Vi har alt til camping og fritid.
Denmark
- www.hbcc.dk
Totalt ukompetent faglighed og virkelig dårlig service
Totalt ukompetent faglighed og virkelig dårlige service. Skulle have lyttet til de campister, der har anbefalet ikke at gøre brug af Holbæk Caravan.
Købte en nyere brugt vogn af dem pr tlf…
Købte en nyere brugt vogn af dem pr tlf og de tog så vognen med over til Kolding da vi bor ved Herning. Vognen var i så flot stand som fortalt over tlf. Fandt senere et par enkelte fejl som nogle propper til at dække skrue huller manglet og ved tagbøjler var på begyndt at knække, men ingen problem, dagen efter jeg havde skrevet til Preben var der nye dele leveret med gls så rigtig god service og fik også råd og vejledning med salget af vores gamle vogn som gik til eksport om hvad man skulle gøre og sikre sig. Så tusind for handlen nok ikke sidste gang vi handler der selv om det er en stykke vej fra Herning til Holbæk
Vi har købt campingvogn og fortelt hos Holbæk Caravan.
Vi har købt campingvogn og fortelt hos Preben.
Det har været et rodet forløb, hor vi flere gange mødte op og tingene ikke var i orden.
Vi købte vognen med aftale om medfølgende gas og fugtestet. Fugttesten manglede, men kom efete vi havde rykket flere gange. Den var tydeligt sjusket igennem og manglede noget så vigtigt som en dato.
Det tog meeeget lang tid før vi fik en "ny", nu med en dato skrevet på.
Heldigvis har det vist sig at campingvognen var sund:)
Super fin service
Super fin service.
Jeg har handlet med dem flere gange.
Altid den rigtige pris og altid god service.
En klar anbefaling herfra.
Super oplevelse
Var forbi HBCC forrige weekend, efter aftale, for at kigge på Adria Adora 613 UT. Vi blev mødt af Preben der meget velvilligt fortalte om vognen. Vi slog til hvis vognen kunne være klar torsdagen efter. Det kunne den og endda med ekstra udstyr. Ved afhentning igen en meget opmærksom Preben. Tak for en super oplevelse. Sidst men ikke mindst. Havde lige et par spørgsmål efter vi trillede på ferie i den forgangne weekend. Ved opringning, hurtig og præcise svar. Ikke sidste gang vi kører til HBCC. God sommer!
Meget dårlig service
Meget dårlig service, i Holbæk carvancenter 😡vi kan ikke bytte et nyt luft fortelt Ventura Air cito w 350, Alt er indpakket, og i kasse ikke brugt. Vi har både købt ny campingvogn og fortelt. D. 19/6 2020 Men da vi åbner det, er det ikke den str. vi ønsker. Derfor vil vi gerne bytte til et større telt.
I telefonen sagde De , at vi bare skulle tage kvittering med.
Så jeg kører fra Falster til Holbæk. Men her vil Rasmus ikke tage fortelt retur , Men siger han gerne sælge et nyt til god pris. Men han vil ikke tage det retur. Det skal jeg sætte til salg på DBA. 😡😢 Så pas på med at handle i Holbæk. Mega dårlig service. I Slagelse kan man godt få byttet sit fortelt, hvis det ikke passer. 👍Vi håber meget at høre fra Holbæk caravancenter, så vi kan finde en løsning. 🙏
Super god service
Har købt vores nye campingvogn her og der var super god service og vi følte os godt taget imod og behandlet. Vi kommer ofte i butikken og det bliver vi ved med..
én stjerne for dårlige anmeldelser
én stjerne for dårlige anmeldelser, stop med at handle der, til de behandler deres kunder bedre
Desværre blev mine forældre snydt ved…
Desværre blev mine forældre snydt ved køb af campingvogn, da Preben fra Holbæk Caravan "glemte" at få lavet fugttest og sagde det var unødvendigt. Det viste sig senere at vognen var fuldstændig ødelagt af fugt og vi mistede kr. 50.000 på dette svindelnummer.
bytte fra gammel til nyt
fik en ok pris for den gamle vogn.
vi købte en ny Adria og har fået 1 klasse behandling hele vejen igennem
samt 1 klasse fremvisning af vognen
altid modtaget med smil og godt humør som smittede af på os
1 gang vi har handlet med Holbæk Caravan, ikke sidste gang
Super god oplevelse😀😀😀
Vi har lige fået leveret vores nye Campingvogn Adria Adora 502 UL Supreme Edition fra Holbæk Caravancenter, vi fik en meget fin og professionel service af alle medarbejdere i forretningen. Vi kan varmt anbefale og besøge dem og handle med dem.
Vi har da altid fået en god behandling…
Vi har da altid fået en god behandling hos Holbæk caravan center, så jeg kan ikke rigtig genkender de negative udtaler om Holbæk caravan center, og vi vil da blive ved med at komme der. 😎
Fik en god pris for min gamle action.
Fik en god pris for min gamle action.
Så er der ikke meget mere positivt om den handel.
Forkerte papirer var lavet, ingen registreringsattest, forkert vogn, det opdagede han ikke, før jeg skrev det til ham, det betyder jeg skal til syn med den, det er en helt ny vogn. Kontrolskema, hvor det var kontrolleret lader og batteri, som var ok!! Der er ingen af delene på min action. Sidste gang jeg handler det.
anbefaler ikke....
Rigtig fin service når man kommer som ny kunde og vil købe campingvogn.
Man laver en aftale om ting der skal eftermonteres som derefter ikke overholdes.
Ved salget bliver man livet en god rabat på camping tilbehøre. Denne rabat viser sig at være 4%.
Når handlen er afsluttet så slutter servicen også.
Man får ikke de ting man betaler for og forhandlerne bliver rigtig arrogante og vil ikke finde en fornuftig løsning på problemerne.
Vi har blev lovet en original adria microovn.
Fik en billig discount fra Elgiganten.
Det manglede en spot i vognen da den blev afleveret. Efter 3 uger havde forhandler sørme ikke bestilt den hjem da han havde glemt os og sedlen “nok” lå et eller andet sted. Her ydeligere 14 dage efter kan de ikke svare på om den er bestilt hjem.
Sidste gang vores ben er sat i den butik.
Fantastisk service
Kan kun anbefale Holbæk CaravanCenter, både værksted og butik. Mega flinke og hjælpsomme, og forsøger altid at guide og hjælpe.
Klart det bedste sted at handle og få lavet campingvogn af alle de steder jeg efterhånden har været hos på Sjælland.
Kan overhovedet ikke genkende noget af …
Kan overhovedet ikke genkende noget af den negative omtale, vi købte ny cv i 2013 hos hbcc og fik en fantastisk service, solgte den i 2016 til hbcc og fik en rigtig god pris, vi købte en ny og større cv og har igen fået en hel fantastisk service og behandling, både af Preben og Rasmus og det øvrige personale, hyggeligt sted at komme. Kunne aldrig finde på at handle i Slagelse.
Gør det IKKE! 😱
Een stjerne, fordi man SKAL vælge mindst een.
Dette er bare en velment advarsel man kan bruge, eller ikke bruge.
Efterfølgende garanti er nærmest - ikke eksisterende!
Værkstedet og kvaliteten af arbejdet , er kritisabelt.
God oplevelse da vi købte vognen. Rasmus var imødekommende og serviceminded . Men værkstedet er under al kritik. De ødelægger mere end de gavner. Man får vognen tilbage med over 30 huller i bunden efter skift af mover og de har ødelagt linoleums gulvet i den ene kistebænk og siger at det ikke er dem , men jeg selv der har gjort det. De glemmer at sætte stopklodser på mover beslagene , så de flytter sig henholdsvis 8 og 13 mm fra hjulene . Beslaget flækker som følge af dette. Da jeg justerer beslaget på plads kører jeg efterfølgende til Holbæk og beder dem udbedre . Så får man en regning på 1200 kr . MEN denne gang husker de så at sætte stopklodser på mover beslagene. Da der er boret et hul til mover remote genkendelsen i forreste kuglecover , og der skal et andet cover på ved skift til ny type mover, så skifter de dette cover til andet , taget fra en ældre vogn . Produceret i 2004 , i en anden farve og tekstur. Vi påtaler dette og de bestiller så et nyt cover hjem. Jeg beder dem pænt om at smøre alle de huller de har efterladt under bunden til , men dette bliver ikke gjort. Jeg måtte have hjælp til dette af en anden forhandler. I camping branchen er det forhandleren der har solgt vognen som skal udbedre eventuel garanti service. Men man har ærligt talt på ingen måde lyst til at skulle opretholde sit fugt og garanti service i Holbæk. Kan på ingen måde anbefale at købe ny cv hos Hbcc.
Jeg føler mig provokeret
Jeg føler mig provokeret , når jeg aften efter aften i tv ser reklamer for Holbæk Caravancenter og deres gode service . Er der noget der ikke er i HBCC , så er det da service . For nogen tid siden ville vi købe et luftfortelt ,og talte med en hjælpsom kvinde , som ikke lige viste om der var nogen , så hun henviste os til den ene af ejerne .Og aldrig har jeg oplevet så overlegen en person .Han gad da næsten ikke høre hvad det var vi søgte, før han spydigt sagde at i kan da bare køre til Slagelse .
men vi kørte til K- Såby og købte fortelt ,det gør vi da også næste gang vi skal have en ny camp vogn .
Aldrig mere
Vi skulle have efterset ældre campingvogn og på ferie. To servicepakker, "lille" 1500 kr., "stor" 3000 kr. Vi valgte den store. Undervejs fik vi oplyst, at toprude og en lygte skulle udskiftes à 1000 kr. Jeg bad om en pris alt inklusive og fik oplyst 6000 kr. Da min mand hentede vognen var regningen på: 10.022,00 kr.
I Tyskland røg kablet mellem vogn og campingvogn. Det sad for lavt og var gnavet over på autostradaen. I Belgien sprang det ene dæk på campingvognen læk med et ordentligt knald, idet ventilen sprang af. International S.O.S. (Falck) oplyste, at gummiindfatningen til ventil var mørnet. Jo, og så var der da buldermørkt i forteltet. Lampen virkede ikke.
Aldrig mere.