Anden gang vi handler cv hos Holbæk CaravanCenter. Til at snakke med, altid klar til en god handel, får svar på spørgsmål. Er også kommet hvert år til fugt test, bliver klaret til aftalt tid som reg... See more
See what reviewers are saying
Altid god , imødekommende og kompetent behandling (Tobias) alt lev. til tiden som aftalt. Og altid gode svar på spørgsmål. Dorthe & Carsten 😊
Een stjerne, fordi man SKAL vælge mindst een. Skal i bruge jeres sparepenge på køb af en fabriksny campingvogn i håb at blive glade campister - så hold jer LANGT væk fra HOLBÆK CARAVAN. Dette er... See more
Gasol som icke virkade, fick hjalp av Rasmus som visade sig vare en perle!! Han fand UD at gasregulatoren var defekt, samt At manualen var fel, der tillverkaren skrev At en kran skulle vara o... See more
Information provided by various external sources
Holbæk CaravanCenter. Vi har alt til camping og fritid.
Denmark
- www.hbcc.dk
Uacceptabel oplevelse.
Bedøm selv ud fra denne beskrivelse.
En helt nyleveret vogn, med flg. Fejl og mangler. 2013 10 md.
- Løseforbindelser i el nettet, monteret af værksted. (Bemærk, Flere)
- Forkert brug af ledning samt lednings tværsnit. Brugt 3g0,75 pkaj ledning under vogn synligt, til booster fra bilen. Fremført fra cv fordelings boks undervogn.
NB. En pkaj ledning må ikke bruges udendørs. Den mørner, men var prøvet mange gange før. Men hvordan kan en 2.5 kvadrat, blive til 0,75. Noget af en modstand og spændingsfald. (Lavet om til 6kvd).
- Forkert monteret booster iflg aft. - samt boosteren var monteret modsat.
- Forkert monteret solcelle samt styring. - Skruer på taget var knækket, hoved manglede. + og - var byttet samt ampere meter blev monteret forkert 2 gange.
- Ridse i glasplade over vask. Tog over 8 mdr at få skiftet og 3 besøg. Uprofessionelt.
- Manglende dele til fortelt. Front og stænger. Kom flere mdr. efter med GLS.
- Ting lå i vogn, vi ikke skulle have med. (Var ikke til vognen, så blev taget ud ved gennemgang)
- Forkert monteret lys i varmeovn. (Print var sat forkert i) omvendt, så den ikke kunne føle korrekt.
- Efter noget tid skulle fugen i front omfuges. Det var ikke nødvendigt var beskeden. Men det var det og blev udbedret andet sted.
Rasmus har det med at alt er som det skal være, hvor Preben lytter bedre.
Stor ros til Preben, der hjalp med nye dele ved nedbrud.
Alt om alt en rigtig dårlig oplevelse, for en ny campist.
Håber også der bliver tænkt over behandlingen, der er foregået.
Ingen respekt for Cabbyvogne
Jeg er forundret over at der forefindes så mange gode anmeldelser her på trustpilot for denne virksomhed. Vi har været MEGET uheldige og til trods for både syn og skøn og alt hvad der kan trækkes på en forsikringssag nåede vi frem til at Rasmus fra Hbcc måtte indrømme at de bare ikke var bedre... Sagen kort... Vores Cabby 800 blev skadet for 105.000 kr. i oktober stormen 2013 og skulle have skiftet en sideplade... Dette medførte en bulet side, en skæv og dårlig samlet teltskinne, en ødelagt myggenets dør fordi døren ikke kunne lukkes uden at skulle mases skævt i rammen - men når den så blev lukket kunne man når den blev låst åbnes ca. 1 cm ved træk i håndtaget - efter udsagn fra HBCC "ganske normalt for Cabby" nu har vi haft flere cabbyvogne og kører sammen med mange andre Cabby ejere der ryster på hovedet da de bestemt ikke har det problem. HBCC har haft vognen til service 3 gange for at udbedre den dør og Rasmus stod ved syn og skøn og lovede at de nok skulle udskifte myggenetsdøren -- har I set det for jeg har ikke.... Vi fik nok og har nu for sølle 702 kr. i Slagelse fået rettet vores dør så den virker, juhuu nu kan vi komme på vintercamping uden at fryse inde - og smadre vognen....
Vi kommer aldrig igen til HBCC men kan varmt anbefale at køre til Karolinevej i Slagelse - der kan de lave Cabby.
Altid god service og kvalitet hos Holbæk Caravan Center.
Har efterhånden haft en del oplevelser med Holbæk Caravan Center, og de har alle været positive :-)
Har benyttet dem til gastest, fugttest, montering af solcelle m.m. på min Cabby, alt udført til min fulde tilfredshed.