See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

VI har investeret i verdens flotteste og mest effektive løsninger med et Ilve Majestic 150cm komfur, tilhørende emhætte og køl/fryseskab. Kanon flot design, super udnyttelse, god rådgivning og præcis... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service. Vi endte med at købe en langt mere ambitiøs ovn end vi egentlig havde tænkt os og vi har ikke fortrudt et sekund. Det er en stor glæde at handle hos nogen, der dedikeret rent fakti... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg giver 5 stjerner til ILVE i Holte, for deres altid imødekommende faglige insats over for mit valg af komfur, og ikke mindst muligheden for at værre meddesigner af den helt rigtige løsning til mit... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dette er den værste oplevelse vi nogensinde hat haft med et køkkenmærke. Vores Ilve kombiovn til over 30.000 DKK har aldrig virket og vi har kæmpet med Ilve i flere måneder nu uden resultat. Propellen... See more

Company details

1. Electronics & Technology

Written by the company

ILVE bringer prisvindende, håndbygget italiensk design ind i dit køkken. Oplev vores eksklusive udvalg af komfurer, emhætter og indbygningsprodukter, hvor kulinarisk innovation møder tidløs æstetik. Hvert produkt er skabt til dig, der ønsker et køkken med både funktionalitet, kvalitet og italiensk elegance.

3.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik mit Ilve komfur lige før jul…

Jeg fik mit Ilve komfur lige før jul 2018, Det er et 100 cm. komfur med alm. ovn og en mikroovn 4 gasblus og en stor varmeplade... jeg nåede lige at lære komfuret at kende inden andestegen skulle ind juleaftensdag... og den har aldrig været mere spød, Det ene af mine gasblus til varmepladen virkede ikke men Ilves faste reparatør, dansk hvidevarecenter kom forbi med en reservedel den 23. dec. om aftenen efter at Louise hos Ilve havde talt med dem... Sikke en fantastisk service der reddede Juleaften for os.. :-) Komfuret var en julegave til fruen så den reddede også julen for mig sss, bedre service en den de Levere hos Ilve.dk har jeg ikke oplevet længe. de skal have mine varmeste anbefaling, mvh Morten Lind, Holte.

April 12, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Min ovn varmer ikke op til den…

Min ovn varmer ikke op til den temperatur man vælger på termostaten, heller ikke +/- 10 %, som, så vidt jeg ved er standard.
Nogle gange overskrider den max. temp jeg indstiller på traditionel varme, mens varmluftovn virker pålidelig.
For 3 år siden (komfuret er ca. 11 år gammelt) tilkaldte jeg en el-man via kontoret i Hørsholm, men efter hans besøg opførte ovnen sig med de same fejl, som før, hvorfor jeg krævede penege retur (ca. 1000 kr), som jeg må indrømme fik tilbage. Ovnen kører med de samme fejl som før, som jeg kan kompensere ved at skifte mellem traditionel varme og varmluft med "justering" med at åbne og lukke låge i få minutter, ikke teknisk korrekt men virker. Et komfur til 27 kkr!!!!.
Nu er komfuret fejlram igen og tænder i 1 ud af 10 forsøg og jeg er stærk bekymret om jeg kan stege de 2 ænder den 24. december, hva dato for juleaften er i år.
Håber, at der kommer en kompetent elektriker, der kender komfurets elektronik og kan reparere fejlen.
Kan se, at der er lokal servicefirma for ILVE her i Hillerød (Multiform), som disponerer over fagfolk. Mon de kan løse problemet.

November 29, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Kvalitet på et højere niveau

Jeg har et gas komfur og en 90 cm ovn fra Ilve.
Det har jeg haft siden 2001.

Den ene tænder på komfuret virkede ikke. Fik en ny fra Ilve, som jeg selv skiftede på 10 min.

Ovndøren lukkede ikke tæt, men to nye hængsler gjorde forskellen. Nu lukker ovnen tæt og virker som ny. Den skiftede jeg også selv. Det tog fem minutter.

Så nu er mine dejlige Ilve produkter som nye igen. Efter 17 år.....

NÅR de engang må lade livet, så skal de garanteret udskiftes til et nyt Ilve.

Flot at se på. Fantastisk holdbarhed.

May 19, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Ilve kvalitet og et godt og engageret servicebesøg

Har haft mit håndbygget Ilve siden 2006 og har lige haft en servicemand ude for første gang og skifte en tænder på en af gasbrænderne, samt lyspærer i ovnen. Det kan man da kalde kvalitet! Mon ikke jeg har glæde af det mange år endnu.

Og tak for et engageret servicebesøg!

January 25, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en super god oplevelse med …

Jeg har haft en super god oplevelse med Ilve og service af mit 9 år gamle komfur der pludselig drillede lidt. Ringede til Ilve fredag eftermiddag og bliv ringet op mandag af en servicemand der bare vidste hvad han snakkede om. Nu køre mit dejlige komfur igen upåklagelig. Tak til Ilve for god og hurtig service.

April 21, 2017
Rated 4 out of 5 stars

God service!

Jeg fik en julegave af min kæreste fra Ilve i Torvehallerne. Ekspedienten byttede og gav god service:-))

December 30, 2016

Skrammel

Har overtaget lejlighed med super lækkert ilve komfur til 30.000. Der er ikke andet end problemer med det. Det er elendig kvalitet i eksklusiv indpakning. Gasblus er svære at tænde og brænder dårligt, ovnen varmer ujævnt og kan nu ikke tænkes uden at hfi relæet slår fra. Skrammel..

November 5, 2016
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig ovn

Jeg har nu haft mit komfur i 3-4 år og må bare må konstatere at jeg aldrig har været tilfreds. Prisen og forventningerne taget i betragtning.
Min ikeaovn i sommerhuset til 2500kr er den overlegen på alle punkter.
Ovnen er efter 2016 standarter langsom til at varme op, holder meget dårligt på varmen når der skal bages ved høje temp. Kan praktisk taget ikke komme over 200 gr ved undervarme fx. Ovnen væsker ved stegning af kød i længere tid, og fronten umulig at rengøre indeni.
Jeg kan ikke anbefale denne ovn ..resten af komfuret er ok.

September 4, 2016

Ikke én stjerne værdig

Har købt en stor model med 3 ovne og 6 blus...men har sørme også betalt herfor. Ovnene varmer meget ujævnt, så al slags bagværk skal flyttes rundt for ikke at brænde i bunden eller i venstre side mod bagkanten....uagtet ovnens indstilling. Vi har haft besøg af Ilve, der skulle instruere i brug af ovn...lige lidt hjalp det. Et håndtag sidder løst. Det lille Ilve skilt har vi måtte lime på igen. Den ene ovn har generelle driftsproblemer. Gummilisterne slutter ikke tæt, hvilket betyder, at der ofte ligger pytter af vand på gulvet. Vi har fortsatte problemer med vores gasblus, der ellers er indstillet på egen regning af flere omgange (af en mand Ilve anbefalede). Det har på intet tidspunkt været muligt at få en fornuftig dialog med Ilve (Niels). Jeg ELSKER designet... Men kan ellers ikke anbefale Ilve overhovedet!!! 45.000 kroners ærgelse og lige så mange stykker brændt bagværk 😱

April 24, 2016

er ILVE et SCAM??

Tilbage i sommeren 2015 købte jeg et komfur i Torvehallerne hos ILVE. Fra dag 1 virkede gasblussene ikke og vi har nu gennem 8 mdr bedt salgschef Niels om hjælp og assistance. På intet tidspunkt er vi blevet mødet med nogen form for imødekommethed eller service - senest er der sendt 5 mails uden der er kommet svar.
resultatet er, at jeg har investeret ca + 30,000 dkr i et komfur, som stadig ikke virker og at hverken mine vvs-folk eller jeg selv ser anden mulighed end at købe et nyt konfur. Det er fuldstændig ufatteligt, at et sådant stærk internaionalt brand vil lade sig repræsentere af sådan en flok utroværdige repræsentanter. Forstår faktisk ikke hvordan de kan drive deres forretning på denne baggrund?

March 17, 2016

Lækkert !

Har købt en kogetop som i den grad lever optil mine forventninger.
Servicen på samme høje niveau som produktet.

Kan kun sige LÆKKERT

Prøv det !

August 31, 2015

I særklasse!

Denne butik er helt sikkert et besøg værd. Her emmer af kvalitet og fantastisk service. Deres produkter har levet helt op til mine forventninger og jeg vil helt sikkert vende tilbage.

August 28, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Har købt det skønneste Ilvekomfur som både pynter og er super at lave mad på top lækkert, fik super service og har skiftet alle mine pander ud til deres "de buyer" de bedste pander jeg nogensinde har haft ....kan varmt anbefales

June 8, 2015

Warning - Don't buy here

Vi brugte ca. 300.000 kr. på et nyt køkken. Vi valgte et Ilve gas komfur plus to ovne. Her 3 år senere har der ikke været end bøvl med ovnene. 2 gange har vi måtte skifte noget på komfuret. Vi er jævnligt nødt til at købe dyre reservedele. Oven i dette taler folkene i Ilve direkte usandt. F.eks delene er i posten... vi har bestilt dele hjem... vi har talt med din gas installetør.... Det bedste man kan sige om produktet er at det ser godt udefra. Sorry men vi har fortrudt mange gange at købe disse produkter. PAS PÅ !

February 21, 2015

Dårligste service ever!

Komfuret er fedt - Forhandleren skod, havde købt et, men var utilfreds med ristene på det leverede, kørte til butikken og endte med at blive overfuset da sælgeren tydeligvis tog fejl af mig og en anden kunde, anyway, sådan behandler man ingen før man lige for tingene på plads om hvad og hvem det handler om - Aldrig har jeg oplevet dårligere service eller mangel på samme - Kan ikke anbefales!!

October 28, 2014

Take a closer look