See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

VI har investeret i verdens flotteste og mest effektive løsninger med et Ilve Majestic 150cm komfur, tilhørende emhætte og køl/fryseskab. Kanon flot design, super udnyttelse, god rådgivning og præcis... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service. Vi endte med at købe en langt mere ambitiøs ovn end vi egentlig havde tænkt os og vi har ikke fortrudt et sekund. Det er en stor glæde at handle hos nogen, der dedikeret rent fakti... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg giver 5 stjerner til ILVE i Holte, for deres altid imødekommende faglige insats over for mit valg af komfur, og ikke mindst muligheden for at værre meddesigner af den helt rigtige løsning til mit... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dette er den værste oplevelse vi nogensinde hat haft med et køkkenmærke. Vores Ilve kombiovn til over 30.000 DKK har aldrig virket og vi har kæmpet med Ilve i flere måneder nu uden resultat. Propellen... See more

1. Electronics & Technology

Written by the company

ILVE bringer prisvindende, håndbygget italiensk design ind i dit køkken. Oplev vores eksklusive udvalg af komfurer, emhætter og indbygningsprodukter, hvor kulinarisk innovation møder tidløs æstetik. Hvert produkt er skabt til dig, der ønsker et køkken med både funktionalitet, kvalitet og italiensk elegance.

3.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Ilve komfurer i Hørsholm

Jeg har købt det fedeste Ilve komfur direkte af slagschefen Niels Kaae Christensen hos Ilve i Hørsholm.
Efter mange forgæves forsøg på at kontakte firmaet både på sms, telefon og mail, har jeg nu opgivet og kan derfor ikke anbefale nogen at handle med dette firma.

Mvh.
Winnie Gredal

February 12, 2014
Unprompted review
ILVE Denmark A/S logo

Reply from ILVE Denmark A/S

Fru Gredals oplevelse ved handel i ILVE er selvfølgelig beklagelig. Desværre har vi i firmaet hverken modtaget telefoneringer, sms'er eller mails fra fru Gredal, så vi har kunnet give fruen den yderligere fornødne hjælp og vejledning, som fruen åbenbart må have haft i forbindelse med installeringen af komfuret.

Fru Gredals komfur blev leveret den 8/1 2014. Med leveringen fulgte en nøje brugsvejledning bl.a. vedrørende installeringen, som skal ske ved en autoriseret VVS-montør som er A-certificeret til installation af gaskomfurer.

Med Venlig Hilsen

ILVE A/S

Advertisement

Danmarks dårligste service

Mit meget dyre ILVEkomfur var i stykker. Kontaktede firmaet mange gange, de lovede at de ville komme og se på det. En fra firmaet tog billede af komfuret og lovede - i juni måned - at de ville bestille en nu låge. I september var der stadig ikke sket noget. Rykkede flere gange telefonisk, de ville lige vende tilbage. Det gjorde de ikke. De kom efter gentagne rykkere og reparerede lidt på det. Ville sende en gummiliste. Vi har hverken fået ny låge eller gummiliste.
Firmaet er helt igennem uprofessionelt, det er rystende når man har købt et komfur af et firma som slår sig op på god service. I dag er det den 22. december. Køb ALDRIG ILVE. 0 stjerner.

December 25, 2013
Unprompted review