Hurtig levering af rigtige fine smykker af god kvalitet. Eneste minus var, at øsknet i vedhænget var så lille, at stort set ingen kæde kunne komme igennem. Jeg fik ødelagt egen sølv kæde ved forsøget... See more
Company replied
Helt igennem fantastisk service. Fejl bestilte to produkter hos Izabelcamille, og skrev med det samme til kundeservice. Svaret kom inden for få timer og de annulleret min ordre uden problemer eller... See more
Company replied
Bestilte en gave som skulle sendes til Norge, og jeg kunne følge ordren via et link som blev ved med at sige forventet ankomst 3/6, men den kom først frem d 7/6 hvilket nåede at gøre mig lidt bekymre... See more
Company replied
Izabel Camille Det danske smykkehus, Izabel Camille designer og producerer egne smykker. Smykkernes udstråling breder sig fra en nordisk kølig elegance og grafisk enkelhed til glamourøse og romantiske smykker. Alle smykker udføres i ædelmetaller som sterling sølv belagt med rhodium eller 24 karats guld garneret smukt med halvædelstene og zikornia. Bag Izabel Camille ApS står Kamille Vibekke Østergaard og Ann Ulrich, et team som supplerer hinanden med en baggrund som henholdsvis smykkedesigner med stor succes igennem de sidste 6 år og som jurist med international erfaring indenfor aftaleret. Vi føler vi er et stærkt team og supplerer hinanden godt - både kreativt og forretningsmæssigt. Vi arbejder typisk således, at Kamille Vibekke Østergaard overordnet står for design og har kontakten til vores samarbejdspartnere i Østen, hvor smykkerne produceres, mens jeg tager mig af salg, markedsføring, administration samt juridiske opgaver. Vores ambition er, at vores smykker skal ud i det
Denmark
No recent history of asking for reviews
Nem bestilling og hurtig levering - så enkelt kan det siges.
Super fin betjening - hurtig og nem afhentning, smilende og imødekommende. Top lækkert smykke, helt som forventet 😊

Reply from Izabelcamille
Har modtaget den fine halskæde,og modtaget en pæn æske.Fin service og hurtig betjening.
Mit navn er ikke Ahornvej,men Anne-Marie Stroger, men alt er ok.
Mvh ANNE-Marie
PS.dejligt at du støtter Gadebørn
Dejlig hjemmeside, flotte varer og stort udvslg, hurtig betjening og levering.
Jeg er SÅ tilfreds med mine nye smukke øreringe.
Flot smykke der svarer til prisen. Nem hjemmeside og hurtig levering
Jeg købte et par øreringe til 550 kr. til min kone og kvaliteten og udseendet levede op til billede og beskrivelsen på hjemmesiden.
Jeg fik tilsendt øreringene til en nærliggende pakkeshop efter et par dage. Alt i købet gik nemt.
Jeg er vild glad for mine øreringe..så fint med gaveæske og små poser👍Jeg vender helt sikkert tilbage med nye køb☺️
Vi købte en tynd guldkæde (forgyldt sølv) til vores datter i gave. Desværre var der en fejl i kæden så den gik ‘fra hinanden’ ved første prøvning. Blev sendt tilbage som reklamation - og vi modtog MEGET hurtigt en ny kæde - heldigvis uden diskussion - DEJLIGT.
Super service.
Min datter fik et par øreringe i fødselsdagsgave af sin moster og onkel. De betød utrolig meget for hende, og hun var da også helt knust da hun mistede den ene på stranden. Da vi efterfølgende henvendte os med ønske om at købe EN ørering, mødte vi bare de sødeste damer og fik dem bedste betjening. 1000 tak :)
Min datter vandt 1. Pladsen til et ridestævne, og vandt øreringe fra jer. Da hun ikke har huller i ørene, gav i hende lov til at bytte til et andet smykke. Hun er så glad for hendes nye vedhæng til kæde, og vi er super glade for den måde i har håndteret det. Vi har kun mødt imødekommende medarbejdere! Tak for det. Vi skal helt sikkert handle hos jer igen!

Reply from Izabelcamille
Fantastisk service og utroligt hjælpsomme.
Min pakke fra Izabel camille blev væk og nået aldrig frem til mig.
Lynhurtigt tog firmaet over og sendte fluks en ny pakke med det jeg havde købt👍😄

Reply from Izabelcamille
Fantastisk service og smukke kvalitetssmykker!

Reply from Izabelcamille
Jeg havde købt en ring i Outlet som gave, som kostede 195 kr, sat ned fra 800 kr.
Ringen var desværre for lille og sendte den retur. Skulle så bestille en ny et nr større, men havde modtaget mail om at alle smykker i Outlet blev sat ned med 50 % til Black Friday.
Derfor tog jeg chancen og ventede. Tjekkede lagerstatus på ringen hver dag, men aftenen inden tilbuddet kostede ringen pludselig 500 kr.
Så selv om jeg ville købe til de 50 % ville ringen blive dyrere, end første gang jeg købte den.
Skrev endda til dem, men ingen respons.
Kan godt være der er mange butikker der laver det nummer, men det er simpelthen bondefangeri og jeg er ret sikker på at det heller ikke er lovligt.
Nu er ringen sat ned til de 195 kr igen, men er ikke sikker på jeg vil handle der mere.

Reply from Izabelcamille
Jeg fik ikke købt alt, jeg ville, men jeg fik super hjælp og fik to ordrer lavet om til en ved en fantastisk mail korrespondance. Helt i top👍
Jeg havde mistet låsen til et par af mine øreringe. Sendte dem en mail og de vendte hurtigt tilbage og sendte mig et par nye låse uden betaling. Rigtig god kundeservice.
Rigtig god kundeservice.
Min øreringe var desværre gået i stykker. Jeg skrev samme dag og fik hurtigt svar om, at jeg bare kunne oprette en gls label og sende dem ind. De var rigtig hurtige til at vende tilbage og sendte et nyt par uden omregning. Rigtig god service.

Fantastisk service!!
Hurtig afsendelse af bestilling.
Stor venlighed ved ombytning, og hurtig levering af ny artikel.
elendig kundeservice. Der står på deres hjemmeside at der er 2 dages svartid på spørgsmål, jeg sendte en besked den 06.02.18 og har dags dato stadig ikke fået svar 13.02.18. da spørgsmålede drejede sig om deres udsalg, kan det nu være lige meget da tilbuddet er udløbet. Derudover står der på deres hjemmeside at der er fri fragt med GLS til pakekshop. men Når det kommer til købet kan man ikke vælge det.! man burde gå til ombuds manden.
som kommentar til izabels kamilles svar:
1. alle får jo ikke jeres nyheds breve eller følger med på facebook. så kan godt være det er oplyst der, men det hjælper jo ikke noget når man som kunde kommer direkte ind på hjemmesiden.
2. det står i betingelser man accepterer- Ja og dem accepterer man jo før man skal betale, hvor man så lige pludselig opdager at man skal betale for fragt. selvom der står oppe over at alt fragt i DK er gratis med GLS (hvilket jeg også har et billede af). nu kan jeg jo også læse at jeg ikke er den eneste der har den opfattelse, det må jo så betyde i ikke får budskabet ud godt nok.