Ketcherxperten anno 2015 Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Shoppen får 4 stjerner, De levere Lagervare til tiden 1-2 dage med post DK. Ingen ting at udsætte på servicen, dog skal man altid huske at servicen først bliver testet hvis noget skal leves ret... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fuldstændig fantastisk service. Fik opstrammet mine to ketchere under faglig korrespondence men den ansatte/ejer. Da jeg skulle hente dem satte han lige nyt greb på og støddæmper. Dette bliver ikk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet badmintonudstyr her nogle gange! Min kræftsygdom har gjort at min højre arm ikke fungerer 100%. Har dog stadig lyst til badminton og har eksperimenteret med lidt forskellige greb. I... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en ketcher (Babolat Drive OS) om lørdagen (4 srtk. tilbage). Fik en ordrebekræftelse om sødagen med lovning om at varen ville blive fremsendt i løbet af 2-3 dage. Med posten tirsdag... See more

Company details

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

5 Stjerner

Har nu handlet hos dem 2 gange og begge gange har det fungeret efter bogen, den ene gang dog med lidt længere leveringstid, det kan dog være at det var Post DK's skyld.

Kan klart anbefales.

December 13, 2011

Super betjening

tja hvad er der at sige? Man bestiller en ketcher den ene dag og får den leveret i perfekt stand dagen efter. SUPER SERVICE

July 7, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en trøje i str. M, men blev kontaktet, at den kun var i L. Det var OK for mig, men der var inkluderet et par strømper oveni uden beregning. Det er service! Tak for det!

February 1, 2011

Super hurtig betjening

Jeg bestilte en tennistaske kort før jul, som skulle bruges til julegave. Trods den korte varsel nåede jeg alligevel at få den:-)

January 26, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Super god og hurtig service.

Jeg bestilte badminton tøj til min datter kort før jul, og håbede det ville kunne nå frem inden jul. Jeg blev kontaktet telefonisk og vejledt i anden str. til min datter og blev forsikret om at pakken ville nå frem. Det var super god service, og tøjet passede perfekt til min datter:-)

December 27, 2010

god service

varen var udsolgt. fik hurtig mail med alternativt forslag til samme pris. Dejligt og nemt.

December 21, 2010
Rated 2 out of 5 stars

Produktet fint - men service rigtig dårlig!

Jeg bestilte og betalte en Head Raquetbag d. 28. oktober.
På KetcherXpertens hjemmeside stod der at produktet ville blive leveret på 1-2 dage.
Da jeg ikke have modtaget produktet sendte jeg KetecherExperten en e-mail d. 6. november. Den er der ikke nogen der har reageret på.
Jeg ringede for at rykke for mit produkt d. 10. november. Den person der tog telefonen var høflig nok. Han kunne godt se at jeg have sendt en e-mail, men vidste ikke hvorfor denne ikke var besvaret. Han lovede der blev ringet tilbage til mig dagen efter om formiddagen d. 11. november. Dette er heller ikke sket.
Jeg har d.d. 11 november modtaget mit produkt.
Produktet fejler ingenting - og lever fuldt op til mine forventninger. Det gør servicen hos ketcherXperten derimod ikke. Den virker lidt tilfældig og amatøragtig.

November 11, 2010

Hej CJO.
Vi kan se du tidligere har handlet med KetcherXperten, og haft en dårlig oplevelse.
Vi har købt og overtaget butikken pr. 1/6-2015 og vil fremover drive den meget professionel, så er ikke glad for den dårlige oplevelse du har haft. Og vil bare sige du altid fremover vil blive mødt med et højt service niveau og meget professionel tilgang.
Så skulle du have brug for noget, så står vi gerne klar til at give dig det du skal have som kunde. Nemlig ordenligt service og vejledning.

Rated 5 out of 5 stars

Fin service til start - men ikke som afslutning.....

Jeg så et godt ketchertilbud - og slog til. På hjemmesiden kunne jeg kun bestille med fragt - men jeg ønskede at hente ketcheren selv - og skrev derfor en mail. Ganske kort efter modtog jeg bekræftelse på at de selvfølgelig modregnede fragten jeg havde betalt i de varer jeg ønskede at købe i butikken - og at jeg bare kunne hente min ketcher når det passede. Kunne sagtens finde på at handle nogle af alle deres andre gode tilbud.... Den store dag oprandt hvor ketcheren skulle være opstrenget og klar til at blive hentet. ØV - den var ikke blevet strenget op - så jeg kørte hjem med uforrettet sag. Derefter et par uger med ringen forbi hinanden - nogle bekendte der forsøgte at hente den - men da var den blevet sendt - på trods af jeg var blevet oplyst i telefonen ganske få timer forinden at den ikke var strenget op endnu.... DET MÅ I GØRE BEDRE...
men knægten - ja - han er glad for sin ketcher....

October 27, 2010
Rated 3 out of 5 stars

OK

Jeg købte en badmintonketcher, som de glemte at sende

October 18, 2010

Hej Morten.

Køb af tennistaske

Tennistaske købt hos Ketcherxperten levede fuldt ud op til forventning, bestilling om aften levering 2 dage efter, super jeg handler gerne med dem igen

October 13, 2010
Rated 2 out of 5 stars

Alt for lang ekspeditionstid - måtte rykke flere gange efter varerne

Vi modtog en ordrebekræftelse på bestillingen med den besked, at varerne blev afsendt efter 2-3 dage.
8 dage senere havde vi stadig intet modtaget og måtte rykke efter varerne. Der blev fremsendt en del af ordren samme dag - resten (en yonex dragt) ville iflg. Ketcherxperten blive modtaget fra Yonex og videresendt til os den efterfølgende dag.
Vi har nu rykket 2-3 gange efter dragten ( som åbenbart var kommet på lager for noget tid siden) - men vi har stadig ikke modtaget varerne her 3 1/2 uge senere. Ekstra ærgerligt er det, eftersom det skulle bruges til en fødselsdagsgave d. 18. september :-(

October 1, 2010

Hej Lotte.

Rated 4 out of 5 stars

badmintonketcher

Mit køb af en badmintonketcher til et godt tilbud var tilfredsstillende, bortset fra at det tog lidt længere tid før jeg fik den end jeg havde regnet med.

September 28, 2010
Rated 5 out of 5 stars

Hurtigere leveringstid findes vist ikke

Havde akut behov for nye tennissko, så levering dagen efter bestillingen var afgivet var fantastisk. Har kun handlet en enkelt gang hos Ketcherxperten, men ud fra denne oplevelse bliver det ikke sidste gang.

August 31, 2010

Take a closer look