Det Nordjyske Mediehus  Reviews

TrustScore 2 out of 5

1.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Nordjyske er i dag ikke leveret, kan se budet på video køre ind på vejen og 10 sekunder senere kører budet igen. Budet gider ikke stå ud af bilen og aflevere avisen.

Rated 2 out of 5 stars

Opdatering; Endelig blev pakken leveret til hjemmeadressen! Det trækker da op at I endelig gjorde noget ved sagen. Det varede bare ALT for længe! ----- Sagerne syltes af Nordjyske indtil kunde... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig reklame for firmaet når en af jeres chaufføre er ligeglad med færdselsloven. Gentagende gange er jeres lille varevogn set, køre op til C. W. Obels Plads i Aalborg centrum, nede fra østeråg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg holdes af avisen “Nordjydske DK.” og opdateret om et “Syssel” der betyder noget for mig; og som på mange måder er “Ursprunglig“ i Forhold til det øvrige Danmark. Dertil kan lægges humoren dia... See more

1. Media House

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

SVINDLER

Det her er de største svindlere!!!! De bruger folk til at arbejde for dem i regn, sne og kulde, og de betaler dem ikke for, hvor meget de har arbejdet!!! Hvis du arbejder 2 timer, betaler de dig 1 time og 30!!! Lad være med at begynde at arbejde for disse svindlere! De får dig til at levere produkter, der ikke er registrerede, og de betaler dig ikke brændstof og afgifter for dem!!!!

February 27, 2026

Reklameomdelingen fungerer ikke

Reklameomdelingen fungerer ikke. I tre uger har jeg ikke modtaget reklamer ! Ved henvendelse svar i blot: endnu ikke bragt ud, og JA det er rigtigt, intet sker. Mon i får betaling for ikke udført arbejde ???

February 5, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ros til den unge herres hurtighed

Stor ros til denne kundeservice for deres hurtige problemløsning! På ingen tid havde ham jeg snakket med ordnet mit abonnement og startet det op igen. Nogle gange kan det være en god ide at tjekke sin login side en ekstra gang. Tak til Lasse for god og hurtig service!

August 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik den hjælp jeg havde brug for!

Jeg fik lige hjælp til oprettelsen af min mors abonnement og sikke en service! Kundeservicemedarbejderen Lasse, satte tid af til at hjælpe med både oprettelsen, guide med brug af siden og appen + hjalp os med at opsætte det til betalingsservice. Rigtig god dag fra Biersted!

August 11, 2025

Reklamation

Kontaktede nordjyske mediehus for at lave reklamation over omdelte reklamer og aviser ved ubeboede lejligheder i Skagen, selv dem med “ nej tak “ mærker på.
Menu fortæller at man kun kan gøre dette online , fuldstændig umulig opgave at udføre , kontakter derfor receptionen ved omtalte mediehus.
Jeg er sikker på at den unge mand jeg snakkede med er en god mand og gerne vil det bedste , men han kunne overhovedet ikke hjælpe med noget.
Mente at jeg skulle kontakte dem der har med mærkerne og gøre 🤷🏼‍♀️
Det kan godt være at jeg ikke har den højeste IQ men tænker da at det er Nordjyske mediehus som er ansvarlig for omdeling og de bude de ansætter.

Ikke i kridthuset ved mig lige nu !

August 5, 2025

Kære Anne Grethe

Når det drejer sig om gratisprodukter såsom ugeaviser og reklamer, har vores kundeservice desværre ikke mulighed for at behandle henvendelser om f.eks. manglende omdeling eller afmeldelse. Det skyldes, at distributionen og håndteringen af disse varetages via andre kanaler end vores betalte abonnementer.

Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer i forbindelse med reklamer eller lokale ugeaviser, kan du kontakte den rette afdeling direkte på:
📧 reklamation@dnmh.dk
eller via selvbetjening her:
🔗 https://ligeher.nu/reklamation

Kundeservice

SVINERI

Jeg oprettede et digitalt abonnement i foråret og svarede på en mail, at jeg ønskede at opsige mit abonnement i april. Jeg har imidlertid stadig betalt på det og efter et skriv frem og tilbage med en medarbejder, oplyste denne, at opsigelsen har jeg sendt til en "non-reply" mail. Så var der intet at gøre. Jeg kan ikke få mine penge tilbage, som jeg har indbetalt. Jeg fik at vide, at jeg selv skulle have styr på mine betalinger. Tak siger jeg bare. Aldrig skal jeg have et abonnement hos Nordjyske igen.
Jeg var naturligvis ikke klar over, at min opsigelse blev sendt til en non-reply adresse.
Jeg finder det mærkeligt, at når Nordjyske har fået bekræftelse på, at min opsigelse er sendt, at man så ikke kan godtage dette.

July 23, 2025

Kære Jette,

Vi forstår, at du er utilfreds med forløbet, men vi kan bekræfte, at din sag er behandlet i overensstemmelse med vores abonnementsbetingelser.

Det er desværre ikke muligt at opsige sit abonnement ved at sende en besked til en no-reply-adresse, da denne type adresse teknisk ikke modtager eller behandler henvendelser. En opsigelse skal ske via vores officielle kontaktkanaler – enten gennem selvbetjening eller ved direkte kontakt til kundeservice – og man modtager altid en skriftlig bekræftelse, når opsigelsen er registreret korrekt.

Generelt anbefaler vi, at man som kunde altid sikrer sig, at en henvendelse sendes til en modtager, der faktisk kan behandle den. Det gælder særligt ved opsigelse af digitale tjenester, hvor svar på automatiske e-mails eller nyhedsbreve _ikke_ er en gyldig eller sikker metode.

Du kan til enhver tid læse vores abonnementsbetingelser her: https://detnordjyskemediehus.dk/om-os/jura-og-etik/kobs-og-abonnementsbetingelser/

Hvis du har dokumentation for, at du har sendt din opsigelse til en af de korrekte kanaler, ser vi naturligvis gerne på sagen igen. Du er velkommen til at kontakte vores Kundeservice direkte.

Det Nordjyske Mediehus Kundeservice

Rated 1 out of 5 stars

Du putter cencur på alle der ikke er…

Du putter cencur på alle der ikke er enige med dem

February 4, 2025

Kære Jens

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har fået det indtryk, men vi vil gerne understrege, at Nordjyske værner om ytringsfrihed og en åben offentlig debat. Det betyder også, at vi modererer kommentarspor og brugeradfærd efter klare retningslinjer, som handler om tone, lovgivning og respektfuld dialog – ikke om enighed eller uenighed i holdninger.

Vi blokerer ikke brugere alene på baggrund af deres synspunkter, men for at sikre et trygt og ordentligt debatmiljø, hvor alle kan komme til orde uden at blive udsat for personangreb, spam eller hadefuld retorik.

Hvis du mener, at der er sket en fejl i din konkrete sag, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi ønsker en fair og saglig dialog – også om vores egne beslutninger.

Med venlig hilsen, Nordjyske

Nordjyske hader ytringsfrihed

Nordjyske hader ytringsfrihed. De blokerer alle brugere, som er ikke er enige med deres “wannabe-journalist”.

Det er sørgeligt.

February 4, 2025

Kære Malene,

Nordjyske

Rated 1 out of 5 stars

Synd for butikkerne de mister modtagere af deres reklamer på grund af jeres dårlige service …

Forsøge at klage samlet over levering af reklamer.
Det SKAL så ske på mail, altså det er IKKE muligt at ringe.

Forsøger alligevel, da det gælder en hel afdeling af Himmerland.

De sidste to uger har vores reklamer hængt ud af postkassen, så de er driv våde og ulæselige…

1 Der er virksomheder der betaler jer penge for at levere dem, går IKKE ud fra de ville betale hvis de vidste, vi fik leveret ulæselige våde aviser

2 Der er bude der får løn for at ud dele dem.

3 Jeg kunne sagtens ha skrevet en mail, men hvad med dem der ikke kan?

4 I tjener ud over penge ved at fremstille aviser og reklamer.

5 Nu har jeg frameldt aviser og reklamer. Lidt træls men helt ærligt så er de største tabere nok jer. For jo flere der vælger denne løsning jo færre penge tjener I.

Hvorfor pokker ikke tage jer af en reklamation for en hel boligafdeling over telefonen?

Har I råd til at levere en så dårlig service på den lange bane??

January 30, 2025

Kære Lene.

Tak for din henvendelse og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser.

Vi er kede af at høre, at reklamerne i din afdeling i Himmerland har været dårligt leveret.

Alle reklamationer vedr. gratis produkter skal sendes skriftligt – enten på mail til reklamation@dnmh.dk eller via formularen: https://ligeher.nu/reklamation

Denne fremgangsmåde sikrer, at vi kan registrere og dokumentere henvendelser korrekt, hvilket er særligt vigtigt ved samlede klager fra fx boligområder eller opgange. Vi forstår, at det kan være en udfordring for nogle, men vi opfordrer gerne til, at beboere hjælper hinanden med at indsende klager på vegne af fællesskabet – det er helt i orden.

Vi har naturligvis respekt for, at du har valgt at afmelde aviser og reklamer – og vi beklager, at det er endt dér.

Rated 1 out of 5 stars

Har igen igen fået reklamer som ligger…

Har igen igen fået reklamer som ligger spredt ud over det hele. har kontaktet jer med dette problem(5 gange med denne aflevering).
jeres kundeservice er da den ringeste af den ringeste.Og hvor skal der sendes en regning til for oprydning af dette svineri som jeres bud(bude)laver.
Og undskyld i kan da ikke drive virksomhed på denne måde, hvor i faktisk skider på dem som modtager jeres reklamer.
Hilsen en meget vred Borger🤬

January 7, 2025

Kære George.

Vi forstår godt, at det kan virke forvirrende, hvor man skal henvende sig.

Når det drejer sig om gratisprodukter såsom ugeaviser og reklamer, har vores kundeservice desværre ikke mulighed for at behandle henvendelser om f.eks. manglende omdeling eller afmeldelse. Det skyldes, at distributionen og håndteringen af disse varetages via andre kanaler end vores betalte abonnementer, og vores kundeservice betjener abonnenter.

📧 reklamation@dnmh.dk
eller via selvbetjening her:
🔗 https://ligeher.nu/reklamation

MANGLENDE/INGEN LEVERING AF NORDJYSKE

MANGLENDE LEVERING AF NORDJYSKE
Hvor jeg dog nyder at sidde med dagens avis til morgenkaffen, men det er efterhånden blevet til en sjælden oplevelse.
Især i de sidste 2 måneder af 2024 er leveringen af dagens avis blevet særdeles mangelfuld. Undertiden kommer der ingen avis og til andre tider er det vist en middagsudgave vi får. I dag her den 29/12 kl. 12.00 er der endnu ingen avis. Og i går var det også over middag inden avisen blev leveret.
Jeg er efterhånden træt af at ringe til kundeservice, de er såmænd flinke unge mennesker, der ikke kan gøre det mindste for at levering fremskyndes, eller for den sags skyld efterlevering af avisen. I min optik så har Nordjyske hyret en person til at udføre en opgave, er den ikke løst så må den pågældende på den igen. Men den facilitet er droppet, kan man forstå det?
Der er mange undskyldninger, men det er underligt, vores venner i Pandrup får ”næsten” altid leveret inden kl. 07. 30.
Nordjyske bude er jo også pakkebude, der ikke kun leverer pakker til abonnenterne, men også alle mulige andre og det er der måske flere penge i, end det er at levere til kunder som har betalt over kr. 8000,- for at få avisen leveret.
Avisen er i skarp konkurrence med tv udsendelsen 0 stjerner så prøv at tjekke trustpilot her er 56% af anmeldelserne kun 1 stjerne og det er måske fordi der ikke kan gives mindre.
Leveringen af dagens avis trænger til en gevaldig opstramning, det gælder i øvrigt også omdelingen af reklamer, enten får vi ingen eller så er det sent torsdag eller fredag formiddag.
Jeg må erkende at mit abonnement hænger i en meget tynd tråd

December 29, 2024

Forskelsbehandling

Nordjyske Media går indfor forskelsbehandling af handicappede.
Man ringer til dem og vil klage over deres bud for man at vide dette kan ikke lade sig gøre med mindre dette sker via e-mail som et et problem for ordblinde. Og selvom man bliver ved med at forklare situation, er der ingen konduite og forståelse for dette problem. Så kan konstatere at Nordjyske Media tydeligvis går ind for at man skal diskriminere og forskelsbehandling af handicappede. Og dette er langt fra i orden. Dette opslag er lavet på vejene af mig selv og alle andre ordblinde.

November 8, 2024

Kære Buster.

Tak for din henvendelse. Vi forstår og respekterer, at det kan være udfordrende at kommunikere via e-mail for personer med ordblindhed. Hos DNMH ønsker vi på ingen måde at diskriminere eller forskelsbehandle, og vi bestræber os på at yde en fair og tilgængelig service for alle vores brugere.

For gratis publikationer som reklamer tilbyder vi desværre ikke telefonisk betjening. Alle henvendelser sker i stedet for via e-mail eller en selv-betjenings formular. Dette sikrer en ensartet og effektiv behandling af alle henvendelser inden for denne servicekategori.

Vi anerkender dog vigtigheden af tilgængelighed og tager dit input til efterretning. Hvis du oplever udfordringer med at formulere en e-mail, er der mulighed for at få hjælp fra pårørende eller støtteværktøjer, som kan lette processen.

Vi beklager, hvis du har følt dig dårligt behandlet, og vi takker for din feedback, som hjælper os med at blive bedre.

Dårlig reklame for firmaet

Gentagende gange er jeres lille varevogn set, køre op til C. W. Obels Plads i Aalborg centrum, nede fra østerågade.
Jeg vil lige informere om at gaden er ensrettet den anden vej og der står fine skilte med motorkøretøjer ikke må køre denne vej som jeres chauffør gør.

Dumt når der står firma navn på bilen.

October 18, 2024

Kære Uffe

Tak for din henvendelse. Vi tager din feedback meget seriøst, da vi ønsker, at vores medarbejdere altid følger færdselsloven.

Vi vil straks undersøge sagen for at sikre, at færdselsloven bliver overholdt, og at sådanne hændelser ikke gentager sig.

Hvis du har yderligere oplysninger, som kan hjælpe os med at identificere tidspunkter eller chauffører, er du velkommen til at kontakte os direkte på kundeservice@dnmh.dk. Direkte kontakt er altid mere effektiv end et opslag på sociale medier.

Vi beklager dybt, hvis dette har skabt en negativ oplevelse, og vi takker dig for at informere os, så vi kan tage de nødvendige skridt.

Reklamer

jeg er godt sur over da man ca hver 3 måned skal skiver til dem at jeg hver min over bo eller min nabo reklamer selv om ja jeg har nej tak til reklamer på min postkasse og nu har det stå på i 1 år om de kan ikke finder af det Med venlig hilsen Daniel Olsen

August 13, 2024

Kære Daniel,

Tak for din henvendelse. Vi beklager de gener, du har oplevet i forbindelse med uønskede reklamer i din postkasse.

Vi arbejder hårdt på at sikre, at "Nej tak"-ordningen bliver respekteret. Desværre kan der i enkelte tilfælde ske fejl, især hvis der er nye omdelere på ruten, eller hvis der opstår misforståelser i overleveringen af information. Dette er på ingen måde en undskyldning, men vi ønsker at forklare, hvorfor fejl kan opstå, og forsikre dig om, at vi løbende træner vores medarbejdere for at minimere disse situationer.

Vi beklager igen de problemer, det har skabt for dig, og vi takker dig for at gøre os opmærksom på sagen. Skulle det mod forventning ske igen, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på reklamation@dnmh.dk eller via https://ligeher.nu/reklamation. Det er den mest effektive måde at sikre, at vi kan rette op på vores service.

Rated 5 out of 5 stars

Super god service på avisen

Super god service jeg fik i går. Den unge herre, som sad og hjalp mig med at åbne appen med avisen, tog sin tid og guidet mig rigtig godt igennem. Han var meget tålmodig og kunne forsikre mig om at jeg sagtens kunne få adgang. Det lykkedes også! Efter en god samtale fik han mig oplært på ipaden og jeg kunne læse avisen. Sikke en servicemindet mand!

August 4, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Man kan ikke selv opsige deres online abonnement

Det er lettere at komme ud af et medlemskab af en rockerklub end et abonnement hos Nordjyske!
Der findes ingen steder online, under "min side" eller andet, hvor man kan opsige sit abonnement selv. Også selv om nordjyske vil påstå det modsatte.
Det resulterer så i, at ens abonnement bliver automatisk fornyet, selvom man skriver til nordjyske i god tid for at opsige det.

Der findes mange fup hjemmesider derude med diverse "kundeklubber", "abonnementer" og "medlemskaber" som man automatisk får med, når man køber noget. Men den værste af dem er dog Der Nordjyske Mediehus. De sørger på samme måde for, at du ikke kan opsige, og bare får fornyet i en uendelighed.

July 23, 2024

Kære David,

Tak for din henvendelse.

Jeg er virkelig ked af, at du har haft denne oplevelse.
Det er mit indtryk, at vi har været i kontakt med dig siden anmeldelsen, og at vi har fundet en løsning, hvormed dit abonnement er blevet afsluttet.
Der har ikke været tale om nogen form for fup med kundeklubber, abonnementer eller lignende, men derimod en fejlfunktion på vores platform.

Vi beklager ulejligheden mange gange og håber, du får en god dag.

Venlig hilsen,
Mathilde

Rated 1 out of 5 stars

Spærret for at hente dagens e-avis Nordjyske, opdateret

Plejer at hente dagens e-avis, så jeg kan læse den senere uden at være koblet op på Internettet.
(Har andre oplevet noget lignende så hører jeg gerne om det. Jeg bruger browseren EDGE under Windows 10.)
De sidste måneder har det kun været muligt at hente dagens e-avis nogle gange om ugen.
Sidst i maj kontaktede NORDJYSK avis kundeservice, men de kunne ikke hjælpe mig. Startede så i sidste måned en mail kommunikation med en leder i Det Nordiske mediehus. Lederen var meget venlig og behjælpelig, men intet skete.
Ringede så for nylig til kundeservice igen og bad om en en IT person ville ringe til mig, så på den måde finde en forklaring.
Idag ringede IT personen så til mig og fortalte at avisen for 2 måneder siden, havde fjernet muligheden ( download knap) for man kunne hente e-avisen.
Jeg kunne så vise at jeg for ca. 1 uge siden havde hentet e-avisen. Teknisk var vi ikke enige om hvordan det kunne lade sig gøre, men vedkommende kunne jo se jeg havde gjort det.
Det jeg egentlig kun ville give 0 stjerner for er:
Hvordan i alverden kunne kundeservice og lederen ikke fortælle mig, dengang jeg henvendte mig, at avisen havde spærret for at hente kopi af e-avisen.
Det kunne have sparet mig for en masse spildtid og
tanker om der var et eller andet i vejen med min browser.
Grunden til at fjerne hentning af e-avisen åbenbart var at den blev kopieret ud til en masse gratis læsere.
Det skal så åbenbart ramme mig, der betaler for e-avisen.
Men nu jeg ikke længere direkte kan hente dagens e-avis, så må jeg da kunne få rabat, eller skal jeg vælge en anden avis mulighed?

===================OPDATERING================
Nordjyske har her for 6 dage siden, sendt mig et svar som jeg synes er meget vattet, men jeg skal i det følgende gøre rede for hvorfor...

Til Mathilde dnmh

Har I da helt tabt sutten på Nordjyske avis. Jeg selv og andre har tidligere hentet dagens Nordjyske avis daglig som .pdf fil , så lad være med det skriveri der ikke passer.
At I har rod i jeres behandling af jeres aviskunder synes jeg I skal se af at få gjort noget ved, så jeg ikke mere rammes af dette rod.
I skriver også at I betragter sagen som afsluttet. Det er IKKE en måde at neglicerer det jeg har skrevet.
Hvis I læser min første mail ( 29. maj 2024 ) til jer angående mit besvær med at hente avisen, så står der i de første afsnit:

”Til Nordjyske E-Avis
Som abonnent på jeres e-avis vil jeg gerne hente den (downloade den) , så det sted hvor jeg læser den, ikke skal bruge af min mobildata, men kan læse den som en almindelig .pdf fil.
Jeg bruger min PC og Windows 10 og EDGE browser, og så henter jeg e-avisen der på jeres hjemmeside, måske… måske ikke.
Hvad er det for et rod I har gang i, når man skal hente sin e-avis. I år er der mange gange ikke været muligt at hente e-avisen, for den ”knap” man med musepilen kan trykke på mangler mange gange på hjemmesiden. Ikke nok med det, I bruger i flæng 2 forskellige menuer hvor denne ”henteknap” sidder.”

Så det I ikke har fanget mit ”problem” fra starten mht. download af avisen, passer simpelthen ikke.
Det med meny’ erne står forskelligt, var bare en mindre oplysning til jer om at programmering af Nordjyske hjemmeside måske havde det der kaldes et design flaw.
Jeg vedstår stadig det jeg har skrevet på Trustpilot, at I har rod i jeres organisation omkring jeres hjemmeside overfor en læser, det udfra min kontakt med jer, den ene person ved ikke hvad den anden har lavet i og med jeg får forskellige oplysninger udfra hvem jeg taler med og der er ingen sammenhæng i de samlede oplysninger, hvad jeg også gør opmærksom på i mit indlæg her på Trustpilot.
Jeg har kun programmeret og lavet edb design siden 1968/69 og arbejdet med organisationer ang. edb siden 1979 så der er selvfølgelig meget jeg ikke ved, men jeg har nu selv oplevet der er meget I som organistion skal have mere styr på, når i taler med en kunde omkring hentning af en avis(kopi).

At I har fjernet muligheden for download af avisen, har i mine øjne mere med økonomi at gøre. Jeg har tidligere talt med en avisredaktør, som sagde det rigtige…..det koster ekstra skal han give mulighed for download af avisen. Det er i mine øjne der skoen trykker.
Men hvis det er ”gratis” at downloade-hente .pdf filen af avisen, hvorfor kan funktionen så ikke bare blive der.

July 4, 2024

Kære Jørn,

Tak for din henvendelse angående muligheden for at downloade en kopi af E-avisen.

Vi kan oplyse, at denne funktion er udgået, da den ikke har været anvendt af vores brugere.
Vi anbefaler i stedet, at man læser avisen direkte i appen, da dette giver den mest optimale brugeroplevelse.

Vi beklager, at vi ikke har fanget fra starten, at udfordringen også har drejet sig om download af E-avisen, da meget af diskussionen også gik ud på understøttelse af diverse browsere.
Vores medarbejder har nu været i kontakt med dig telefonisk, og vi betragter derfor sagen som afsluttet.

Vi takker for, at du læser med på Nordjyske E-avis, og vi vil fortsat bestræbe os på at gøre avisen både interessant og læservenlig.
Har du flere spørgsmål eller kommentarer vil vi gerne høre fra dig på mail kundeservice@dnmh.dk eller på tlf.nr. 99 35 34 34.

Mathilde

Take a closer look