Nordjyske er i dag ikke leveret, kan se budet på video køre ind på vejen og 10 sekunder senere kører budet igen. Budet gider ikke stå ud af bilen og aflevere avisen.
See what reviewers are saying
Opdatering; Endelig blev pakken leveret til hjemmeadressen! Det trækker da op at I endelig gjorde noget ved sagen. Det varede bare ALT for længe! ----- Sagerne syltes af Nordjyske indtil kunde... See more
Company replied
Dårlig reklame for firmaet når en af jeres chaufføre er ligeglad med færdselsloven. Gentagende gange er jeres lille varevogn set, køre op til C. W. Obels Plads i Aalborg centrum, nede fra østeråg... See more
Company replied
Jeg holdes af avisen “Nordjydske DK.” og opdateret om et “Syssel” der betyder noget for mig; og som på mange måder er “Ursprunglig“ i Forhold til det øvrige Danmark. Dertil kan lægges humoren dia... See more
Company details
Written by the company
Det Nordjyske Mediehus
Østre Havnegade 63-65, 9000, Aalborg , Denmark
- 99 35 34 34
- Kundeservice@dnmh.dk
- www.nordjyske.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Det er en sober avis
Det er en sober avis, ting er undersøgt før de trykkes. og så er der lokalt stof også

Reply from Det Nordjyske Mediehus
En alsidig og informativ avis med…
En alsidig og informativ avis med dækning af både lokalstof, nationale og internationale emner.. Passende blanding af underholdning og mere seriøse og dybtgående emner.

Reply from Det Nordjyske Mediehus
vI ER TRÆT AF AT IKKE FÅ LEVERET AVISEN…
vI ER TRÆT AF AT IKKE FÅ LEVERET AVISEN OM MORGENEN MERE. DE SIDSTE DAGE HAR VI FØRST FÅET DEN INDEN KL. 12..00. RINGER MAN, ER MAN NR. 20 I KØEN, OG DET GIDER VI IKKE MERE. VI HAR I ØJEBLIKKET 7 AVISER TIL GODE, OG HAR ANMELDT DET PÅ TRUST-PILOT.MEN DET HAR IKKE HJULPET EN DISSE. GIDE RSNART IKEK AT HOLDE AVISEN MERE.

Reply from Det Nordjyske Mediehus
Synes at de er meget dækkende i…
Synes at de er meget dækkende i lokalområderne.
Det betyder meget.

Reply from Det Nordjyske Mediehus
Avisen dækker landsdelen fint for mig…
Avisen dækker landsdelen fint for mig og har en fremragende kundeservice de få gange, som jeg har kontaktet over en lang årrække.

TRÆLS
For lidt lokal stof. Ofte fejl i lokalstof der tyder på manglende lokalkendskab.
Meget ofte leveringsproblemer. TRÆLS.

Reply from Det Nordjyske Mediehus
Avisens forpligtelse til at dække Lokalområderne…
Avisens forpligtelse til at dække lokalområderne er fuldkommen forsvundet,derfor opsiger folk abonnementet.Har ellers været abonnent en menneskealder.

Så er den gal med ugeaviser og reklamer
Så er den gal med ugeaviser og reklamer
Igen . Har heller ikke modtaget dem i denne uge. Det er da utroligt der skal
Klages hver anden til tredie uge,
Ufatteligt at i kan blive ved med at
Have annoncører
Hilsen
Bjarne Andersen

Reply from Det Nordjyske Mediehus
hjælp en lille gruppe folkedansere og spillemænd med vores stævne
Kom frem og gør noget godt for en lille flok folkedansere og spillemænd
hvordan kan vi få jer i tale og få noget i jeres avis. Vi har skrevet utallige gange, ringet og mailet og lagt besked på telefonsvarer, mon ikke vi kunne få jer til at omtale vores folkedanserstævne og spillemandsmusik det foregår i uge 29 i Aalborg. I er meget velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon. alt hvad der hedder anden sport får omtale men det er åbenbart ikke interessant for jeres journalister at få skrevet noget om stævnet før det er der. håber at det sidste opråb hjælper nu har jeg holdt avis altid men hvor er det træls at vi som små frivillige skal bruge så meget tid og ikke få noget gevinst ud af det. Jeg må også erkende vi ikke har penge til dyr reklame. Håber i kan få så meget agurketid at vi kan komme i betragtning til denne weekend. Kirsten Svendsen

Utoligt dårligt firma
Utoligt dårligt firma, har i flere uger ikke modtaget hverken ugeavis eller reklamer, når man ringer til kundeservice er beskeden “vi er klar over at der er problemer i Skagen” når så man spørger om man vil få dem, nu man har ringet, er beskeden “det kan jeg ikke love, men vi ser på det”, håber at de firmaer der betaler, sikkert i dyre domme, ikke får en regning for omdeling heroppe, men det gør de sikkert nok.
Få det nu til at virke

Reply from Det Nordjyske Mediehus
Skriver ikke nok om den lokale kunst.
Skriver ikke nok om den lokale kunst.
Der er rigtig mange spændende kultur initiativer og kunstudstillinger m.m. i Nordjylland og Aalborg af høj kvalitet (samtidskunst) som Nordjyske IKKE skriver om og hvorfor ikke?
Jeg ved godt i ikke kan skrive om alt, men når det kommer til den eksperimenterende kunst scene, er det virkelig meget lidt der bliver skrevet.
Hvordan kan vi her i norden forvente at kulturstøtten kigger nord på, når den lokale avis ikke engang interesserer sig for hvad der foregår i det eksperimenterende kunstmiljø, der hvor man tit finder den interessante samtidskunst som ikke er mainstream.
Laver Nordjyske ikke opsøgende journalistik indenfor kultur? Kom ud de steder det sker, de mindre kunst projekter som også er dem der virkelig har brug for støtten. Støt op om den, skriv om dem, så står de stærkere når de søger støtte.
Jeg læser ofte Nordjyske, men de små og skæve kunst projekter finder jeg ikke i jeres avis, der skal jeg på de sociale medier.
Det er efterhånden mange år siden jeg har været til en fernisering i Aalborg hvor der har været en journalist fra Nordjyske til stede. Der var en gang man kunne komme i dialog med jer, det kan man ikke mere!
Det var bare lidt tanker fra mig, håber i tager godt imod dem.

Ingen ugeaviser
Pigefostre hvor mange gange jeg laver en reklamation får jeg stadigvæk ingen ugeaviser og reklamer. Hvis jeg kørte mit firma på samme måde, ville set være lukket for lang tid siden

Manglende reklamer og ugeavis
Efteråret 2021 måtte jeg klage ca. 6-7 fredage i træk over manglende reklamer og ugeavis i Øgadekvarteret. Så fik jeg julereklamer i flere uger men så blev det storm og regnvejr og igen ingen reklamer i februar 2022. Du tjener penge på andres bekostning og jeg er mega træt af dig - længere er den ikke. Din moral og samvittighed bør straffes med fyring på stedet.
Nu en principssag.

Reply from Det Nordjyske Mediehus
Jeg håber da ikke i betaler jeres…
Jeg håber da ikke i betaler jeres omdeler løn, for jeres Reklamer kommer ikke ud. I uge 47 kom der igen ingen reklamer ud i øgaden som sædvanlig. Jeg håber ikke at jeres reklame tegnere så som Bilka Føtex coop ...... betaler for at få deres reklamer ud for det sker ikke, og mon ikke man skulle prøve at underrette dem om at de betaler for en ydelse som ikke finder sted, jeg har skrevet til jer før men intet sker, sig mig sidder i med jeres hænder langt oppe I bagen siden der intet sker, få dem ud og find jeres problem.

Knæfald for islam
En palæstinensisk indvandrer med muslimsk hovedbeklædning, ansat i/af indvandringslobbyen, beklager sig over et uproblematisk læserbrev, og så undskyldes der (for hvad, tonen?) og det bakkes op med indslag i TV2 og TV2plus, af deres ansatte med udenlandske navne, men er vi overraskede?

Reply from Det Nordjyske Mediehus
Hold dig væk hvis du skal lave reklame…
Hold dig væk hvis du skal lave reklame i løkken i avisen.
Arbejde sammen med dem i 16 år.
Lovet eks. Ex. Lave reklame 4 gang få den sidste gratis...dem fik aldrig over flere gang.
Det sender en faktor en anden gang hvor jeg ikke mødtager den og de sender en mere faktor so. Jeg betaler men i sted for det sender de jeg skyldte som en hele beløb sender de de næste faktor..her i mellem har jeg så overset den en faktor og senere tror de er den gratis reklame som jeg blever lovet men nej der går halv år så for jeg brev fra retten at jeg står skylder peng uden at de kontakter mig.
Frem over hvis jeg skal lave reklame så sender jeg med posten forskel er 300 kr men i de mindst ved jeg at jeg ikke skal gå igennem retten