Det Nordjyske Mediehus  Reviews

TrustScore 2 out of 5

1.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Nordjyske er i dag ikke leveret, kan se budet på video køre ind på vejen og 10 sekunder senere kører budet igen. Budet gider ikke stå ud af bilen og aflevere avisen.

Rated 2 out of 5 stars

Opdatering; Endelig blev pakken leveret til hjemmeadressen! Det trækker da op at I endelig gjorde noget ved sagen. Det varede bare ALT for længe! ----- Sagerne syltes af Nordjyske indtil kunde... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig reklame for firmaet når en af jeres chaufføre er ligeglad med færdselsloven. Gentagende gange er jeres lille varevogn set, køre op til C. W. Obels Plads i Aalborg centrum, nede fra østeråg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg holdes af avisen “Nordjydske DK.” og opdateret om et “Syssel” der betyder noget for mig; og som på mange måder er “Ursprunglig“ i Forhold til det øvrige Danmark. Dertil kan lægges humoren dia... See more

1. Media House

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er flere gange blevet spurgt om jeg…

Jeg er flere gange blevet spurgt om jeg har ringet ind og sagt at jeg ikke ønsker at modtage lokalavisen.
Og jeg har flere gange sagt at jeg ikke har haft ringet og afbestilt lokalavisen.
Bliver sgu ærlig talt træt af at budet skal spørge om det hver gang jeg møder ham.
Det virker som om han ikke fatter det og at i heller ikke forstår det, for han siger det er jer der har gidet ham besked om det.
Det drejer sig om adressen Løvsangervej 46 9440 Aabybro.
Så for sidste gang, jeg har ikke kontaktet jer om at jeg ikke ønsker at modtage lokalavisen, for det gør jeg.
Stop jer selv.😡

June 12, 2024

Kære Mark,

Tak for din henvendelse.

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse med omdelingen og omdeleren. Distributionen har bekræftet, at du er registreret til at modtage LigeHer.nu Jammerbugt, så lokalavisen burde blive leveret til dig. Vi vil sørge for, at omdeleren ikke kontakter dig fremover, og at lokalavisen bliver leveret som forventet.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for at kontakte distributionen vedrørende omdelingen af lokalaviser og reklamer, er du velkommen til at skrive til reklamation@dnmh.dk.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag

Venlig hilsen,

Tåbelig barrierepolitik.

Undskyld, men I har en virkelig uforståelig barrierepolitik på Nirdjyske..
Artikler skrevet af jounalister er rimelige at lægge bag en barriere, de skal jo have løn, men at lægge et debatoplæg skrevet af en læser bag em barriere er da tudetosset, nåhh nej der skal jo sælges abonnementet.

May 12, 2024

Kære læser,

Tak for din henvendelse angående placeringen af debatindlæg under abonnement.

Vi har valgt at placere debatindlæg bag en abonnementsvæg af flere grunde. Først og fremmest ønsker vi at sikre kvaliteten og troværdigheden af indholdet i vores debatsektion. Alle debatindlæg læses og prioriteres af vores redaktører for at sikre, at vi oplyser sagen fra flere perspektiver. Ved at kræve et abonnement kan vi bedre moderere indholdet og sikre, at debatten forbliver konstruktiv og relevant.
Indtægterne fra abonnementer er med til at finansiere produktionen af kvalitetsindhold, inklusive debatindlæg. På den måde kan vi fortsat tilbyde vores læsere en platform for meningsudveksling og vigtige samfundsdebatter.
Mere om vores tilgang til debatten kan man læse her: https://nordjyske.dk/nyheder/leder/nej-nordjylland-har-ikke-faaet-en-ny-diktator/4748942

Vi forstår, at det kan være frustrerende, og vi arbejder hele tiden på at finde balancen mellem gratis indhold og abonnementstjenester, så vi kan tilbyde den bedste oplevelse for alle vores læsere.

Vi takker for, at du læser med på Nordjyske og bidrager til debatten. Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte på mail kundeservice@dnmh.dk eller på tlf. 9935 3434.

Jeg ønsker dig en god dag

Venlig hilsen,

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig om jeg nogensinde vil abonnere…

OPDATERING.
Endnu en løgn fra Nordjyske i jeres svar til mig. Hvis i gider at læse jeres egen avis, med en hændelse på Mors hvor en dreng blev påkørt, så har i virkelig jongleret med mange løgne.
I skrev at drengen som blev påkørt blev behandlet for hans skader i ambulancen. Der var INGEN ambulance.
Jeg ved ik hva det er for journalister i har ansat, men det er s*u ik den dybe tallerken de har opfundet. Løgn på Løgn og mere Løgn fra Nordjyske

Aldrig om jeg nogensinde vil abonnere på en løgner-avis. En avis som kommer med falske nyheder.
Politiet kan desværre ikke gøre noget ved deres løgnehistorier. Som de siger, så laver bl.a nordjyske en vild overskrift og brygger lidt løgne med i deres historier for at få så mange læsere som muligt og så mange klik på de sociale medier, for det giver penge i kassen.
Gad godt vide hvor mange mennesker de har ødelagt med deres løgne

May 11, 2024

Kære læser,

Tak for din henvendelse.

Vi tager din feedback meget alvorligt og ønsker at adressere dine bekymringer.
Vores primære mål er at levere præcise og troværdige nyheder til vores læsere. Vi forstår, at der kan være uenigheder om indholdet, men vi bestræber os altid på at rapportere faktuelt og objektivt, samt give perspektiv og stof til eftertanke.
Vores artikler gennemgår en grundig redaktionel proces for at sikre, at de er korrekte og af høj kvalitet.

I din besked nævner du, at vi ødelægger folk med vores "løgne". Jeg vil gerne understrege, at vi ikke har nogen intentioner om at vildlede eller skade vores læsere. Vores chefredaktør har for nylig understreget sin forpligtigelse til at levere lokal journalistik i verdensklasse i denne lederartikel: https://nordjyske.dk/nyheder/leder/god-journalistik-er-ikke-defineret-af-et-postnummer/5137287

Vi værdsætter alle vores læsere og deres input, og vi opfordrer til en konstruktiv dialog.
Hvis du har specifikke eksempler eller bekymringer, er du velkommen til at dele dem med os, så vi kan undersøge sagen nærmere.
Du kan kontakte os på mail kundeservice@dnmh.dk eller på tlf. 9935 3434 - mere end gerne med nogle eksempler på, hvad du mener, vi bør kigge nærmere på.

Vi takker for, at du læser med på Nordjyske. Det er fortsat vores største ære og pligt at være den uundværlige informationskilde for alle borgere i og med relation til Nordjylland.

Jeg ønsker dig en god dag

Rated 1 out of 5 stars

Så er der igen ikke leveret aviser og…

Så er der igen ikke leveret aviser og reklamer i Gistrup, har sendt en mail hvad gade der ikke har fået leveret. I beder om et husnr og det får i og så sker der ikke mere i denne sag. Skrev igen til jer om i har i sinde at lever mangler, men i svare ikke. Det er så uprofessionelt at sådan en virksomhed.

March 22, 2024

Reply from Det Nordjyske Mediehus

Kære Bent. Mange tak for din henvendelse. Vi er kede at høre, at du ikke har oplevet en forbedring i levering af ugeaviser og reklamer. For at indsende en reklamation vedrørende disse gratis produkter bedes du benytte vores elektroniske formular via følgende link:
ligeher.nu/reklamation, eller du kan sende en e-mail til
reklamation@dnmh.dk. Det er kun disse to kommunikationskanaler, som kan benyttes, når det gælder ugeaviser og reklamer. Hvis du ikke oplever en forbedring, må du meget gerne reklamere igen via de samme kanaler. Vores distribution monitorer løbende kvaliteten af leveringer, og tager selvfølgelig fat i ruter, hvor der sker fejl. Med venlig hilsen, Kundeservice

Utroværdig og propaganderende

På trods af at de modtager 18 millioner om året i støtte som lokalt medie med udvidede public service forpligtelser, er de hverken oplysende eller alsidige.
Man kan dårligt kalde det, de trykker i deres avis, for journalistik, da de i mange tilfælde gør mere ud af at tilsløre sandheden end at afsløre den. Et eksempel herpå er de skjulte asbestdepoter i Mølholm, som det ikke kræver stor journalistisk kompetence at grave frem.
Tidligere blev den politiske slagside delvist opvejet ved deres åbenhed over for læserbreve og andre debatindlæg, men med den nye ansvarshavende chefredaktør og fyringen af gode medarbejdere, er der også her kommet udpræget censur af regerings - og motorvejskritiske synspunkter.
Derfor er mit abonnement desværre opsagt.

March 18, 2024

Kære Lene.

Tak for din henvendelse. Nordjyske er et uafhængigt medie, der til fulde lever op til både presseetiske regler og Medieansvarsloven. Nordjyske har ikke en public service-forpligtelse på linje med TV2-regionerne og DR, men skal leve op til en række kriterier for at modtage mediestøtte. Hvis vi ikke levede op til de kriterier, ville vi ikke modtage mediestøtte.

Nordjyske laver journalistik, der er uafhængig af partipolitiske interesser. Vi er ejet af en fond, der udelukkende har til formål at udgive i journalistik til gavn og glæde for nordjyderne. Nordjyske er også med til at sikre en åben og fri debat, blandt andet ved hvert år at optage langt over 1000 læserbreve digitalt og på print. Vi modtager flere læserbreve, end vi kan bringe, og i udvælgelsen går vi efter at så mange som muligt kommer til orde. For at få plads til så mange skribenter og holdninger som muligt, afviser vi nogle gange læserbreve, hvis samme skribent i et tidligere læserbrev har fremført samme synspunkt.

Vi er kede af at høre, at du ikke længere vil være abonnent hos os. Skulle du ændre din mening, er du velkommen til at kontakte os i Kundeservice på mail kundeservice@dnmh.dk eller på tlf. 9935 3434 – vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det abonnement, som passer til dig.

Rated 1 out of 5 stars

Har opsagt min avis efter mere end 50…

Har opsagt min avis efter mere end 50 år. Umuligt at komme igennem pr telefon, derfor skal der betales for 2 mdr avis p.gr. af for sent afmelding. Avisen er alt for dyr prisstigning 30%, det må have kostet læsere. Dårlig kundeservice ved henvendelse.

January 26, 2024

Reply from Det Nordjyske Mediehus

Kære kunde. Tak for din henvendelse og for din langvarige støtte til Det Nordjyske Mediehus. Vi er kede af at høre, du ikke fik mulighed for at komme igennem til os på telefonen. Vi oplevede desværre flere perioder i starten af året med ekstrem travlhed. Hvis du stadig har lyst til at tale med os, er du velkommen at sende dine kontakt oplysninger til kundeservice@dnmh.dk og bede om, at vi ringer dig op. Det vil vi altid gerne gøre - selvom du har valgt at afslutte dit abonnement.

Som vores ansvarshævende chefredaktør har påpeget i Nordjyske d. 30/11, var vi desværre nødt til at foretage prisreguleringer på vores abonnementer på grund af den alvorlige økonomiske situation, vi står overfor. Øgede omkostninger ved produktion og distribution af den trykte avis har gjort dette nødvendigt, især i en tid hvor mediebranchen og lokaljournalistikken er under enormt pres.

Vi ønsker dog at forsikre dig og alle vores læsere om, at vi fortsat er dedikerede til at levere aktuelt, relevant og engagerende indhold.

Der er penge at spare ved at konvertere til vores E-avis. E-avisen er en digital 1 til 1 udgave af den trykte avis. Der er den samme opdeling i sektioner og man kan bladre i avisen på samme måde som man kan i den fysiske avis. E-avisen er tilgængelig allerede kl. 22 aftenen før, og den er praktisk at have med på farten, på ferie og i sommerhuset. Der er også mulighed for at gå tilbage til tidligere udgaver og nyde andre fordele.

Vi har hjulpet flere kunder med at begynde at læse avisen digitalt. Skulle det have din interesse, er du meget velkomment til at kontakte os på kundeservice@dnmh.dk eller på tlf. 9935 3434. Vi vil også gerne ringe dig op på det tidspunkt, som passer dig, hvis du sender dine kontakt oplysninger til vores mail.

Prisstigning og manglende kundeservice

Jeg opsiger mit abbonement efter mange år, grundet sprisstigning på over 25% som jeg ikke var varslet om. Jeg har dog forgæves forsøgt at komme i kontakt, og skreve en mail den 28, hvorefter jeg fik autosvar at min henvendelse ville blive besvaret snarest. Jeg har stadig intet hørt.

January 7, 2024

Kære Lise.

Tak for din henvendelse og for din langvarige støtte til Det Nordjyske Mediehus. Vi er kede af at høre, du ikke fik mulighed for at komme igennem til os på telefonen. Vi oplevede desværre flere perioder i starten af året med ekstrem travlhed, som du desværre er blevet ramt af. Hvis du stadig har lyst til at tale med os, er du velkommen at sende dine kontakt oplysninger til kundeservice@dnmh.dk og bede om, at vi ringer dig op. Det vil vi altid gerne gøre - selvom du har valgt at afslutte dit abonnement.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg opsiger mit abonnent efter 50 år…

Jeg opsiger mit abonnent efter 50 år som kunde. Der er meget dårlig service, ringer jeg kommer jeg ikke igennem. Skriver mail kommer robotsvar intet sker. Levering er ustabil prisen er blevet voldsom.

December 4, 2023

Kære Annie.

Rated 5 out of 5 stars

Umuligt at komme i kontakt pr. telefon og tilbud om at blive ringet op ved at trykke på 1 fungerer ej hellerTLBUDfår ingen til

Den 12. dec. sendte jeg en mail. Jeg havde forgæves forsøgt i 2 dage at komme igennem telefonslusen - brugt ca. ½ time hver dag - ganske umuligt - ligemeget om jeg trykkede a)ny kunde, eller b) spørgsmål til betaling. Der hele tiden blev sagt, at jeg var nummer 2 i køen, men der skete ikke mere. Jeg forsøgte også at blive ringet op ved at trykke på 1, men det fungerer heller ikke.
Derfor sendte jeg en mail og det var ganske simple spørgsmål jeg sendte:
Prisen for et 7-dages abonnement i 2023 pr. kvartal og om man får 5% rabat ligesom helårs, hvis man ellers opfylder kriterierne.
Det næste jeg bad var om jeg kunne få tilsendt den prisvarsel på 4%, som er tilsendt abonnementerne,
Den 18. dec. rykker for svar og får standardsvaret.

December 11, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Forsøgt kontakt til support pr

Forsøgt kontakt til support pr. telefon d. 12/12, nr. 1 i køen i et par timer, intet skete, forsøgte igen 13/12, det samme, nr. 1 i køen, flere timer - Skrev mail 13/12, nu 18/12 stadig ikke svar

December 18, 2023
Rated 3 out of 5 stars

I er lidt svære at finde på internettet…

I er lidt svære at finde på internettet - det var Læsø Posten jeg ville have fat i. Der er ingen mailadresse på den side jeg fandt, og det telefonnummer der står på forsiden 99 35 35 35 fortalte, at jeg havde ringet uden for åbningstiden. Jeg ringede i dag fredag klokken 12.00 - så det passer ikke sammen.
Har du sendt en mail, som jeg håber I ser.
Har fået fint elektronisk respons!

December 8, 2023

Nordjyske abonnement

Efter mere end 40 år abonnement er vort abonnement nu opsagt, prisen på papir avis er alt for dyrt og dårlig service. Ja og så ved ny abonnement gives der 30 % rabat ikke lige vores kop the

December 6, 2023

Mangel på

Gang på gang får jeg ikke leveret AalborgNU samt reklamer. til trods for min nabo for dem leveret. Og NEJ der står ikke NEJ TAK TIL REKLAMER, på min postkasse

October 10, 2023

Reply from Det Nordjyske Mediehus

Hej Birgitte. Det beklager jeg. Du kan ringe på 99353434 og vælge 2 for reklamer og ugeaviser. Telefonen er åben mandag 9-12 og fredag 8-14. Du kan også skrive en mail til reklamation@dnmh.dk. Mvh Britt

Ferieflytning.

Ferieflytning.
Vi flytter flere gange om året Nordjyske til vores sommerhusadresse. Det fungerer altid til vores fulde tilfredshed. Nu får vi jo endda avisen bragt direkte til sommerhuset

September 5, 2023

Hej Hans. Tak for de pæne ord. Hav en god dag. /Det Nordjyske Mediehus /Britt

Rated 1 out of 5 stars

Manglende leverance om søndagen og en…

Manglende leverance om søndagen og en dødssyg forklaring om, at de har mange ordrer med rundt.

Det er nu 6 gang på et år, ikke godt nok

August 27, 2023

Reply from Det Nordjyske Mediehus

Hej Mads. Det er jeg ked af at høre. Du må meget gerne skrive direkte til min kollega på mail rlh@dnmh.dk . Så skal hun nok hjælpe dig. Mvh Britt Holst

Rated 2 out of 5 stars

Endelig blev fejlen rettet.

Opdatering;
Endelig blev pakken leveret til hjemmeadressen!
Det trækker da op at I endelig gjorde noget ved sagen.
Det varede bare ALT for længe!
-----
Sagerne syltes af Nordjyske indtil kunden forhåbentlig giver op.
Sælger og køber af en vare stilles dårligt fordi Nordjyske's bud leverer som han har lyst og som vinden blæser.
Dao har oprettet sag på pakken og venter, men det er hos Nordjyske pakken hænger i bremsen.. og Nordjyske gør INTET ved sagen.
Det er lige til forsiden af Nordjyske Stiftstidende, men det sker nok alligevel ikke.

June 20, 2023

Reply from Det Nordjyske Mediehus

Hej Martin. Ja, jeg har også fået besked fra min kollega om at din pakke er leveret i din postkasse. Vi betragter sagen her som lukket, så har du yderligere spørgsmål til sagen, så skal du tage fat i DAOs kundeservice. God dag. Mvh Britt.

Rated 5 out of 5 stars

Nordjyske er avisen alle Nordjyder…

Nordjyske er avisen alle Nordjyder læser der får du svar på alt det der sker i vores landsdel

April 25, 2023

Hej Per. Mange tak for din anmeldelse. Hav en dejlig dag. Mvh Britt Holst

Rated 3 out of 5 stars

Naturstyrelsens planlagte vandalisering af naturen i Tranum.

Synes ikke om den manglende interesse NORDJYSKE udviser, over for det overgreb Naturstyrelsen er igang med mod vores helt karakteristisk natur-, skov- og kulturlandskab i Tranum, vores kulturarv fra generationers slid, som vi skal beskytte som den er, i sin egenartede storslåethed.

April 25, 2023

Reply from Det Nordjyske Mediehus

Hej Chresten. Har talt med min kollega Jens Peter Svarrer. Du er meget velkommen til at kontakte redaktionen, hvis der er nyt at fortælle i sagen. God weekend. Mvh Britt Holst

Take a closer look