Bij onze voetbalclub Groen Wit ‘62 heeft dit bedrijf de airco’s geplaatst. De service en voorlichting vooraf was goed en vriendelijk. Tijdens het plaatsen van de airco’s was de communicatie goed en h... See more
Company replied
Vanuit een mooie montage van een privé airco systeem, contact gezocht voor het monteren van een airco systeem in de showroom van ons bedrijf. 2 offertes aangevraagd en CO-air kwam na een persoonlijk b... See more
Company replied
T.o.v. sommige "goedkopere" online bedrijven is dit weliswaar duurder, maar een eerlijk bedrijf en no nonsense instelling. Men geeft goede voorlichting en hebben overzichtelijke offertes. Ze werken m... See more
Company replied
Fijn bedrijf voor plaatsing van airco’s Ze denken enorm goed mee tijdens hun eerste bezoek op locatie en handelen de werkzaamheden erg netjes, vakkundig en snel af. Ook voor de nazorg blijven ze... See more
Co-Air Klimaatbeheersing bestaat 18 jaar en door onze jarenlange ervaring leveren en installeren wij alleen de beste merken waar wij in geloven. Vertrouwen en kwaliteit staat bij ons centraal. Elektrisch én duurzaam verwarmen of verkoelen op ieder gewenst moment van de dag? Een warmtepomp met airconditioning biedt u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Moderne aircosystemen verbruiken niet alleen weinig energie, ze zijn ook fluisterstil en volledig af te stemmen op uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een installatie voor op kantoor, in uw winkelpand of thuis in de woonkamer of slaapkamer; wij bieden maatwerk voor iedere ruimte.
Schumanpark 33, 7336 AM, Apeldoorn, Netherlands

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Top bedrijf goede informatie door Ruut de eigenaar!
Prettige monteurs voor het plaatsen van de Airco

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Vriendelijk, netjes, goede afspraken en alles werkt prima en zit super netjes geïnstalleerd.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Dachten goed mee en alles was vanaf het begin goed op de hoogte wat de bedoeling en mogelijkheden waren.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Al jaren lang een goede band met Co-air.
Snelle levering en zeer goede service.
Tevens vriendelijk en ervaren personeel.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Installatie volgens afspraak en de leidingen prachtig weggewerkt onder de dakpannen en de tegels. De fake regenpijp (= kabelgoot) is de kers op de appelmoes..... Fijn om met mensen te werken die van hun werk houden.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Hoewel het in eerste instantie even misging in de communicatie, is dat daarna helemaal goedgemaakt. Het probleem met mijn airco is vakkundig verholpen en draait nu weer als een zonnetje. Niet de goedkoopste, wel kwaliteit.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Installatie perfect aangesloten door de heren monteurs,schoon achtergelaten,instructie gegeven .
GROTE KLASSE!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Snelle respons bij het maken van de afspraak. Afspraak maken op moment dat beste uitkwam voor ons. Check en reparatie van de airconditioning was prima gedaan. 👍

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Aardige harde werkers hebben een prima stukje werk afgeleverd, wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe airconditioning!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Prettig en snel contact, vanaf eerste contact tot de oplevering. Vriendelijke en vakkundige monteurs. Denken met je mee gedurende het gehele proces.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Top bedrijf. Goed meegedacht in de mogelijkheden en uitwerking, zeer netjes gewerkt en heel prettige communicatie

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Van de week onze airco laten plaatsen en zijn super tevreden. Na een zeer aangenaam adviesgesprek met Ruut hadden wij besloten om met Co-air in zee te gaan. De installatie van ons systeem is netjes en vakkundig gedaan en daar verdienen de monteurs een dikke pluim voor. Vind je klantvriendelijkheid en vakmanschap belangrijk dan zou ik iedereen aanraden om zijn airco’s te laten plaatsen door Co-air.

Professionals
Marcel en Mats, de monteurs die mijn huis gekoeld hebben, hebben duidelijk liefde voor hun werk. Niets wordt afgeraffeld en na 2 dagen ploeteren in de hitte heb ik een koel huis, en slechts minimale buizen aan de buitenkant van de gevel. Er werd grote zorg gedragen om netjes te werken en alles netjes en schoon achter te laten.
Van begin (offerte) tot eind een prettige ervaring. En zeker voor herhaling vatbaar!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Ze werken netjes en volgens afspraak.
Alles mooi en goed weggewerkt.
Dik tevreden.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Learn more about other kinds of reviews.