Bij onze voetbalclub Groen Wit ‘62 heeft dit bedrijf de airco’s geplaatst. De service en voorlichting vooraf was goed en vriendelijk. Tijdens het plaatsen van de airco’s was de communicatie goed en h... See more
Company replied
Vanuit een mooie montage van een privé airco systeem, contact gezocht voor het monteren van een airco systeem in de showroom van ons bedrijf. 2 offertes aangevraagd en CO-air kwam na een persoonlijk b... See more
Company replied
T.o.v. sommige "goedkopere" online bedrijven is dit weliswaar duurder, maar een eerlijk bedrijf en no nonsense instelling. Men geeft goede voorlichting en hebben overzichtelijke offertes. Ze werken m... See more
Company replied
Fijn bedrijf voor plaatsing van airco’s Ze denken enorm goed mee tijdens hun eerste bezoek op locatie en handelen de werkzaamheden erg netjes, vakkundig en snel af. Ook voor de nazorg blijven ze... See more
Co-Air Klimaatbeheersing bestaat 18 jaar en door onze jarenlange ervaring leveren en installeren wij alleen de beste merken waar wij in geloven. Vertrouwen en kwaliteit staat bij ons centraal. Elektrisch én duurzaam verwarmen of verkoelen op ieder gewenst moment van de dag? Een warmtepomp met airconditioning biedt u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Moderne aircosystemen verbruiken niet alleen weinig energie, ze zijn ook fluisterstil en volledig af te stemmen op uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een installatie voor op kantoor, in uw winkelpand of thuis in de woonkamer of slaapkamer; wij bieden maatwerk voor iedere ruimte.
Schumanpark 33, 7336 AM, Apeldoorn, Netherlands

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Zeer professionele partij, zowel in het voortraject als bij installatie. Goede adviezen en kwalitatief top!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Van het project bespreken met de verkoper, tot aan de montage door de monteurs ben ik zeer tevreden met Co-Air klimaatbeheersing. Ruime ervaring en kennis en denken echt mee met de klant voor het gewenste resultaat. Ik kan Co-air aan iedereen aanbevelen!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
goede communicatie over de planning, betrouwbare medewerkers, geven uitleg over de werking en nazorg is uitstekend.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
In ons nieuwe bedrijfspand hadden we een airco nodig die zowel kan verwarmen als koelen. Na goed advies zijn er meerdere units geplaatst die naar volle tevredenheid werken. Tevens was de communicatie prettig en levering snel.

Super snelle service!
Wij hebben sinds mei 2024 onze twee nieuwe airco’s en zijn meer dan tevreden. De units zijn super netjes gemonteerd en de communicatie met het bedrijf verliep heel vlot en op een prettige manier. Dikke pluim voor Co-Air!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Snelle afhandeling van intake naar offerte naar installatie.
Verder zeer kundig en erg aardig vaklieden.
Echte toppers!!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Fijn eerste gesprek aan huis gehad waarin wordt meegedacht. Meerdere offertes snel op de mail gekregen met onze wensen. Montage goed afgewerkt. Fijne ervaring en zeer tevreden met onze airco’s.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Het bedrijf waar ik voor werk heeft op meerdere locaties naar volle tevredenheid airco's laten plaatsen door Co Air. De airco' zijn van goede kwaliteit, Co Air levert een goede service bij storingen en de contacten met zowel het kantoorpersoneel als de monteurs verlopen altijd plezierig. Een betrouwbare club, die ik zeker aan zou raden als je een airco nodig hebt.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Kan eigenlijk geen minpunt bedenken. Wat wil je nog meer? Voorproces (van intake, offerte en levering) en installatie verliepen vlot, netjes en volgens afspraak en verwachting. Goed gehumeurde, gemotiveeerde, deskundige en vlot werkende monteurs die de intstallatie ook heel netjes hebben gedaan (zelfs de accountmanager liet op dag van de installatie zijn gezicht nog even zien). Hoefde niets op te ruimen. Uitleg werking airco ging wel wat snel. Hoop dat ze in de herfst nog eens terug komen om te kijken of we de airco efficient gebruiken en/of tips nodig hebben. De handleiding alleen is daar niet genoeg voor. Aftercare dus nog afwachten, maar voor nu beveel ik dit lokale bedrijf, met de korte lijnen van harte aan.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Erg fijn contact met Ruut en zijn team, staan 24/7 voor je klaar!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
De werkzaamheden zijn netjes en snel uitgevoerd. Ook de communicatie met de locatie (wat voor ons erg van belang is) is erg goed verlopen.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Contact in offertefase was vriendelijk. Offerte was duidelijk en prijs-kwaliteit is goed. Afspraken worden nagekomen.
Vriendelijke, kundige monteurs die het leveren van kwaliteit en een tevreden klant op 1 hebben staan.
Wij zijn zeer tevreden en klaar voor warm weer!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Vriendelijke verkoper, die eerlijk en goed advies heeft gegeven. Snelle levering. Goede monteurs die netjes en professioneel werken.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Learn more about other kinds of reviews.