Styr unna. visse seg som de er en norsk nettbutikk med norsk leveranse. Varene kommer fra Kina og er ikke de samme enn bildene fra nettsiden. Dårlig kvalitet, og høy pris og retur må sendes til Kina.... See more
See what reviewers are saying
Dette er ren svindel. Jeg bestilte en ytterjakke som skulle være vann og vindtett. Det jeg fikk tilsendt var en kjempetynn jakke som ikke var til utendørsbruk. Armene til jakken var til midt på armen.... See more
Jeg mottok kjolen jeg har ventet på i nesten 3 uker idag. Katastrofal dårlig stoffkvalitet og søm. Passet overhode ikke, altfor stor. Feil fargenyanse . Etter å ha sett erfaring av retur her på si... See more
Null stjerne!!!! Elendig service, og dårlige produkter. Må aldri finne på å handle hos dem! Kjøpte 2 stk jumpsuit. Varene svarte ikke til forventningene og retur til Kina måtte jeg bekoste selv (gjor... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Styr unna.
Styr unna.
Dette er bare lureri. Produktet jeg mottok er ikke i nærheten av å være det jeg bestilte.
Så styr unna denne nettsiden.
Vær obs å handle på denne siden
Vær obs å handle på denne siden! Jeg har aldri mottatt bestillingen fra denne leverandøren. Dårlig kommunikasjon og dårlig system på levering. Har sendt mange e-post, mange av dem får jeg ingen svar.
Veldig dårlig kommunikasjon og kvalitit
Veldig dårlig kommunikasjon når det gjelder noe negativ, manglet en del oppi pakken ingen svar. Men spørte om sporing i begynnelsen pga fikk ikke bekreftelse på mail. fikk svar med en gang.
Styr unna. Dårlig kvalitet, høy pris..
Veldig dårlig kommunikasjon
Veldig dårlig kommunikasjon. Strever med å få levert tilbake en vare som ikke passet. Skal man sende helt til Kina?
Kina varer. Styr unna
Kina varer. Styr unna. Gir intrykk av å være norsk nettbutikk med norsk leveranse. Varene kommer imidlertid fra Kina og er helt annerledes enn bildene fra nettsiden. Dårlig kvalitet, høy pris og retur må sendes til Kina. Returkostnader, som i mange tilfeller er høyere enn varekostnaden, må dekkes av kunden.
Vær obs på å bruke kjøpe varer fra…
Vær obs på å bruke kjøpe varer fra denne siden. De krever at du skal returnere varen til en kinesisk adresse og at du må betale frakten. Frakten kan fort koste mer enn varen koster.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.