Marcussens Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Det er vildt at man bare kan lukke og slukke, uden at have moral nok, til at skrive til dem der har bestilt ophold, eller købt deals. Vi hører til de sidste, og efter min mening tyder denne manglende... See more

Rated 1 out of 5 stars

Tja burde nok have tjekket historikken bag Marcussens hotel. Hotellet har flere konkurser bag sig, så nu står vi med en værdiløs SPOTdeal til et par dages ophold med ankomst 6 november, da hotellet e... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har købt 2 værdibeviser gennem Odendo. Bestilte tilbage i maj måned, men kunne ikke få de to overnatninger før 10-12. November på grund af manglende ledige værelser til deals. Vi har i dag konstate... See more

Rated 4 out of 5 stars

Vi var en gruppe på 20 personer, og vi havde et par dejlige dage, og med rigtig god mad, både morgen og aften. Heldigvis blev vi tilbudt at spise i et rum på 1.sal, og havde en skøn, smilende servitr... See more

Company replied

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

En rigtig glimrende oplevelse på Marcussens Hotel

Er netop i dag kommet hjem fra et 2-dages tilbuds-ophold på Marcussens Hotel. Det var i alle henseender en rigtig god oplevelse. Værelset var ikke det største i denne verden, men helt igennem OK (dog, som på 99,99 % af andre besøgte hoteller i denne Verden, lod afkalkning af sien i armaturet noget tilbage agt ønske - detalje).
Personalet flinke og smilende. Den indbefattede 2-retters middag fortrinlig, og til morgenmaden var, hvad man kunne ønske.
Alt i alt en rigtig glimrende oplevelse.

September 18, 2018
Rated 2 out of 5 stars

:-( Mega dårlig fremtoning og reklame for hotellet

tlf. kontakt med ANJAK og fik aftale om ophold Spot deal fra d.1/7 til d.3/7, havde desuden gavekort udstedt af ANJAK. Ved ankomsten,er vores ophold desværre ikke noteret og vi har heller ikke modtaget nogen form for bekræftelse fra ANJAK. Den venlige mandlige receptionist fandt dog, efter tlf. kontakt til kollega, et dejligt værelse til os - vi fik dog at vide, at der måske ikke var plads til anden nat. Noget bekymrende, da vi jo havde reserveret dagene og glædet os til opholdet.
Jeg stillede i receptionen kl.7.30 næste morgen med håb om hjælp til en god løsning, da jeg bestemt ikke mente at det var min fejl. Heldigt, at ANJAK var receptionist den dag men uha en ubehagelig skarp tone - fejlen var min da jeg ikke havde en bekræftelse, øh.. hvem kender proceduren og skal sørge for at sende bekræftelsen? Jeg valgte, på grund af den ubehagelige attitude, ikke at gå i dialog. ANJAK havde et lille værelse nede bagved som eneste tilbud, hvilket vi tog imod. Der blev ikke sovet meget i den lille seng.
Næste morgen var udtjek igen ved ANJAK , heller ikke der blev der beklaget eller udvist nogen form for kompensation.
:-( Mega dårlig fremtoning og reklame for hotellet. Det koster ikke noget, at beklage med et smil
Jeg kommer ikke igen og vil ikke anbefale stedet til andre.

July 28, 2018

ekstrem dårlig service

Kom som gæster i restauranten for at spise. Vi var 6 personer og halvdelen af bøfferne var rå, selvom der var bestilt medium til alle. Klagede til den unge kvindelige tjener, som så gik i gang med at betjene andre kunder i stedet for at tjekke med køkkenet. Rykkede igen og bad om at kokken kom og kiggede, men hun kom tilbage og sagde, at kokken ikke ville komme, men at de kunne give bøfferne noget ekstra stegetid, men alt tilbehøret var i mellem tiden blevet koldt. Vi bad om rabat i stedet. Det ville hun undersøge med chefen, men der skete ikke mere. Vi gik op for at betale og spurgte igen til rabat, hvortil hun svarede, at vi kunne få en kop kaffe, men vi havde ventet længe og var nu på vej ud. Vi bad igen om rabat, hvortil hun svarede at det kunne ikke gives, så bad vi igen om kokken, hvilket ikke kunne lade sig gøre, men det endte med at vi alligevel fik rabat.
Kommer der aldrig igen.

Til svaret fra Marcussens så kunne det hele være undgået ved, at vi blev betjent straks efter klagen og at vi ikke skulle vente på betjening af flere andre kunder og at vi derudover måtte rykke for at blive betjent. Det handler ikke om at få penge, men om at få en god oplevelse - det blev det så ikke til uanset hvad. Derfor får i en dårlig anmeldelse.

June 28, 2018

Kære Vinnie

Først vil vi gerne takke dig for din feedback fra jeres middag d. 28. juni 2018.

Vi er som udgangspunkt glade for alle anmeldelser, dog kunne vi godt have ønsket os du havde fået detaljerne med omkring hvad i fik tilbudt.

Mht. bøfferne, er vores bøffer skåret med laser så de variere indenfor fem gram, eftersom i alle havde bestilt medium og de havde fået samme tid på grillen burde der ikke være den beskrevet forskel. I skal naturligvis have jeres bøffer som i ønsker dem.
Proceduren i Restaurant Roulv, (vi vil dog nævne det sjældent sker hvilket kan ses på vores anmeldelser), er som følgende: at vi altid laver nye tallerkener samt garniture, påstanden omkring kold garniture er derfor ikke korrekt. I var desværre ikke interesseret i vi kunne rette den påståede fejl, men som jeg kan se på jeres anmeldelse var der mere fokus på hvad man kunne få i rabat. For os er det ikke et succes kriterier at give rabat, men at gøre kunden tilfreds med lækker mad.

Ift. i spurgte efter kokken, kan jeg ikke se det er relevant at diskutere med kokken omkring stegningen. Tiden skulle hellere bruges på nye bøffer i kunne være tilfredse med.

Proceduren på hotellet og restauranten er at tjenerne og receptionen tager kontakten til gæsterne og kokkene tager køkkenet. Kokken der var på arbejde den pågældende dag, har været kok i 25 år og har en stor andel af vores gode anmeldelser på internettet.

Det undre os da du trods alt fik den ønskede rabat stadig laver en dårlig anmeldelse, på trods af du takkede nej til nye bøffer.

Alt er elendigt

Sur receptionist der skreg ad os inden vi ko ind ad døren. HER I JERES DEALBEVIS PARART? Anede ikke hvad det drejede sig om. Viste sig at de stort set kun har deal-kunder.
Og hun blev møgsur og råbte videre ad os.
Forkert reservation.
Ingen udsigt.
Røgdetektor bipper hvert minut.
Vi må ikke komme i restaurationen.
Håndklæder blev tørret på varmeapparater i restaurationen.
Dog ingen varme på værelset.
Badeværelsesdør smækker i af sig selv.
Værelsesdøren kan kun lukkes ved anvendelse af begge hænder og en del kræfter.
Tilkalkjet vandhane.
Mikrotv.
Hul og pletter på sofa.
Lampe fra ikea til 50 kr der bliver gloende.
Ingen rengøring.
Måske skulle de bare forøge at lære deres ansatte bare nogenlunde acceptabel opførsel overfor kunder. To gange konkurs.

January 13, 2018

Kære Helle
Som udgangspunkt er vi ligeså glade for ris som ros, forslag til forbedringer er altid velkomne.

Hermed følgende svar på din anmeldelse:
Vi tørre naturligvis ikke håndklæder i restauranten, den pågældende aften havde vi nogle gæster der følte det trak ind på dem. Derfor forsøgte vi at efterkomme vores gæst ønske som lykkedes, vi beklager dette var til gene for dig.

Mht. døren på værelset har vi været nede og afprøve dine påstande, vi kan desværre ikke nikke genkende til det du skriver ift. det værelse du var på. Vi vil gerne sende dig film eller billeder af påstandene ? Varmen fejler heller ikke noget, ønsker man værelset varmere er man velkommen til at skrue på termostaten til man får den ønskede temperatur. Grund indstillingen hedder 24 grader.

Vores kaffemaskine er meget fine maskiner, som man også har på andre finere hoteller. Kaffekapsler købes i restauranten.

Ift. din klage vedrørende restauranten er det korrekt at vi på vores hotel ikke må have hund med. Dette er der flere grunde til, bla. hygiejne samt at der kan være nogle gæster der er allergiske overfor dyr.

Vi havde hele hotellet ude den pågældende dag og vi har fået så mange roser for vores personale, som desværre ikke lå i jeres smag. Hertil vil vi samtidig nævne vi sjældent ser vores værelser bliver behandlet på den måde i gjorde. Dette er vi meget uforstående overfor, billeder af værelset er vedhæftet anmeldelse på vores facebook profil.

At man så efterfølgende vælger at lave sådanne anmeldelser som du har gjort af vores hotel, efter man har behandlet vores personale samt værelse så respektløst er uforståeligt.

Til slut vil vi pointere at vi på vores hotel ikke er A og B gæster, om du kommer med eller uden en deal gør ingen forskel.

Rated 3 out of 5 stars

Vi har været på en 2 Luksusophold via Odendo.dk

Vi har været på en 2 Luksusophold via odendo.dk - Vi er giver desvære kun 3 stjerner totalset. Maden kunne skulle være 4 stjerner.

Men der flere steder hvor i halter bagefter.
- Måden man bliver informeret vedr. spisetider - lidt dårlig smiley
- Maden fredag 2 ratter menú. Ved ankomsten kunne man værge om fredagen 17:30 eller 17:45 ingen sender tidspunkter.
- om lørdagen hvor der var én 4 retter menú. kunne man vælge én tid sender end kl 18:00. Fik af hvide at man kunne tage det med ro og der var masser af tid under aften med at spise.
Vi havde så fri drikkelse til 299,- pr. person.

- Personale fredag okey, meget sødt og venligt personale - var ikke god nok til at komme ind og fylde op i vin-glasset. Manglende overblik

- Lørdag aften hoppede kæden helt af med personalen.
Vi gjorde endda den ændre servitrice opmærksom på at vi jo ønskede en kunster pause. Men alligevel kom næste ret ind af én anden servitrice - Rolig nu. Ikke nok med at i vil hive maden væk fra bordet inden vi var færdig og skulle præsenteres for en ny ret.
Under 3 ret sad vi og snakkede og så kom en ung servitrice hen og spurgte om vi var færdig. (jeg var kommet halvvejs), endda selv om min kone spise da hun kom. Inden fornemmelse eller pli´ eller se på ens placering af bestikket. - Der holdt vi. Nu havde jeg set nok fra de andre gæster som oplevede det sammen af den ændre servitrise.
Jeg konfronterede med den unge dame og sagde det her var ikke okey at bryde ind. Hvor skulle hun enlig vide det fra, hvis hun ikke har fået en oplæring ellers var hun dygtigt nok.
Det kunne ikke gå stærk nok med at få retterne igennem noget øv oplevelse.

Vedr. maden var meget velstilberedt mad - Super.
Dog var tallerkenen om lørdagen kold, hoved retten var ej for varm, men velsmagende.

Kan dog slet ikke følge jeres koncept med at man skal spise tidlige, i forhold til de kolde retter. Luksus var det ikke. !!!

Morgenmaden begge dage meget tilfredsstillende, lidt forvirring hvor man skulle hente kaffen ikke termokander nok ved selv morgen buffet

Opholdet var rigtig dejligt og dejlige lokaler.

December 11, 2017

Vi har været på en 2 nætters deal

Vi har været på en 2 nætters deal på hotellet. Vi er meget tilfredse - meget sødt og venligt personale. Dealen var med middag begge aftener - meget veltilberedt mad - super. Min mand er diabetiker og det havde vi ikke fortalt inden ankomsten. Men alligevel blev det ændret således at vi begge fik forret i stedet for dessert - en meget fin service.
Det eneste minus var morgenmaden - og derfor kun 4 stjerner. Morgenmaden var fin - men der var for lidt personale, således at der hele tiden manglede noget - f.eks brød, ost - ja sågar rene tallerkner! Så mere personale til morgenmaden.

November 8, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Rigtig dejligt hotel med venlig …

Rigtig dejligt hotel med venlig betjening og super dejlig mad. Eneste anke er en virkelig blød seng, der mest mindede om en luftmadras.

May 22, 2017

Kære Børge

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Mht. sengene er vi ved at udskifte alle sengene.

God dag.

Anja - Marcussens Hotel

Igen et dejligt ophold

Igen et dejligt ophold
Er lige kommet hjem fra et 2-nætters Deal-ophold på Marcussens. Vi var spændte på dette ophold, da hotellet nogle dage tidligere havde skiftet ejere.
Vi blev ikke skuffet. Værelserne er rummelige, og der er hvad der skal være, herunder gode senge. Værelserne er slidte, men det vidste vi på forhånd.
Det rigtigt gode finder man i den flot nyindrettede restaurant. Meget lækker mad, tilberedt og serveret af et professionelt hold af kokke og tjenere. Spise-oplevelsen var fremragende.
Og alt dette var meget billigt.
4 store stjerner - det bliver ikke til 5 stjerner pga. de slidte værelser.

February 8, 2017

Super dejlig weekend

marcussens hotel levede fuld op til vores forventninger
Familie på 13 havde bestilt weekendophold
Super dejlig mad
Super sødt personale
Dejlige omgivelser
Hyggeligt varmt hotel
Kan kun varmt anbefale stedet

January 29, 2017

Fint ophold.

Fint ophold, udmærket mad og god betjening. Et badeværelse hvor der ikke var varme og som ikke kunne fikses i weekenden, men vi fik en fin dekort, så stedet kan anbefales til andre.

November 13, 2016

Fremragende oplevelse

Vi var 2 par som valgte at besøge dette nymoderniserede hotel - smukt nymoderniserede ! Vi er 4 personer der har nøjagtigt den samme opfattelse af et MEGET smukt week-end ophold i dejlige værelser med sidste nyt i kaffemaskine og dejligt stort tv med mange kanaler. Rengøring og nye håndklæder hver dag. Vi havde valgt et ophold over 3 dage med aftensmad og morgenmenu. Aftenmenuen var en kulinarisk oplevelse og morgenbordet manglede INTET. Meget lækkert og frisk pålæg, æg og friskstegt bacon - alt i juice og youghurt og selvfølgelig friskbagt morgenbrød - og nok af alt. Tak for et dejligt ophold siger vi alle 4, som ikke har besøgt Jer for sidste gang !
Per,Vinni,Elin og Lars

February 29, 2016

Hej Per, Vinni, Elin og Lars

Tak for de rosende ord. Vi er glade for i har haft en god oplevelse og har taget så godt i mod vores nye koncept.

Vi glæder os til at tage i mod jer en anden gang her på Marcussens Hotel.

Marcussens Hotel.

Rated 2 out of 5 stars

Pas på der ikke er fest!

Havde bestilt ophold til alle kusinerne + påhæng 29-31. maj. '15. De fleste nåede at falde i søvn men mindst tre fik ødelagt deres nat af musik og støj fra en fødselsdag. Hotellet havde på intet tidspunkt gjort opmæksom på denne risiko og var efterfølgende meget uvilig til at lave en dekort på prisen. Altså, tjek om der er fester på hotellet, det kan være meget støjende. Hilsen Anders Boye

June 1, 2015

Hej Anders Boye.

Først vil vi takke for din anmeldelse.

Ved afrejse var vi her på Marcussens Hotel meget villige til at lave en dekort, vi fratrak alt hvad der var af forbrug på regningen dog ville vi ikke være med til at trække fra prisen af opholdet. Samtidig synes vi godt i din anmeldelse der kan nævnes at der var mange fra jeres selskab der var yderst tilfreds med opholdet og roste det meget, både maden og værelserne. Nogle af jer inkl. dig havde fået havudsigt uden ekstra betaling.

Endvidere kontaktede i hotellet ca. 14 dage før ankomst hvor i spurgte til et lokale i kunne få for jer selv. Hertil var svaret at det kunne i fredag men ikke lørdag da der var selskab på hotellet som benyttede alle selskabslokaler. Derfor kommer det bag på os at i skriver at i ikke vidste det på forhånd.

Marcussens Hotel

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk - penge ud af vinduet.

Værelserne er nedslidte, gulvtæpperne er meget plettet. Der lugter af gammel friture på gangene.
Maden er under alt kritik - uinspireret og der er ikke brug 50 kr. på råvarer for de 2 retter.
Som inspiration fik vi - en æggemad til forret og en tørstegt kortelet, med tomatsalsa og bagt/kogt tomat, 4 kroketter - der var stegt i det gammel ildelugtende friture.

March 9, 2015
Rated 3 out of 5 stars

Fint nok

Udemærket sted- , men lidt slidt værelse. Der var store pletter på gulvtæppet...som man så kunne filosofere lidt over...og hvad de var komme af!? Og hvorfor var de der endnu ;-)
Vi bestilte værelse med udsigt til vandet...det fik vi også - når der ikke lige lå 50 tons tømmer på kajen(det er hotellet ikke herre over, ved det godt- men hvordan skal vi vide at det er en risiko?) Lidt surt at betale ekstra for det, pr. døgn....plus at man skal kigge lidt om hjørner for at se vandet.
Dejlig morgenmad. De er noget nær verdensmestre i at lave blødkogte æg :-) Ligger godt i forhold til at ligge lidt på byen.

June 7, 2014

Perfekt

Marcussens Hotel er et dejligt og roligt sted, med rigtig meget at byde på.......
Super personale, dejlig værlse (122), top klasse mad alt i alt TOP KLASSE.....
Det var første gang vi var der, og IKKE sidste.....
Kæmpe ros til Marcussens Hotel

February 3, 2014

Uprofessionelt og utjekket

Jeg bestilte et værelse hos dem i starten af februar, og det fremgår meget klart af mailkorrespondancen, hvilke datoer jeg ønskede værelset. Alligevel lykkedes det for hotellet at booke forkerte datoer med det resultat, at her 10 dage før jeg skal på ferie, har de ikke et værelse til mig alligevel!
Alle kan begå fejl, men de har lige fra start totalt manglet viljen til at gøre noget som helst for at hjælpe, så jeg kan komme på ferie - de er i den grad p....ligeglade.
Enten er de bare enormt dårlige til kundeservice, eller også gør de forskel på kunder, der betaler med gavekort, og "almindelige" kunder - begge dele er i mine øjne lige dårligt... Så en stor advarsel herfra - find et andet sted at sove - du ved aldrig, om værelset er der, når du skal bruge det!

May 25, 2013

Take a closer look