Skolemælk Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Vi bestilte mælk til vores ene datter igen efter en pause. Fra vi bestilte til hun fik mælk igen, gik der 7 dage! Hvordan kan man i år 2025, ikke komme hurtigere frem. Procesoptimering skal da i de... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Suveræn ordning mine børn er stolte af deres daglige mælk og ordningen virker året rundt og følger skolens kalender Og masser af sjove tiltag og spons til ungerne Kh Anders Eigen far til 3 mælke... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Nu har vi gennem 2 sæsoner slås med skolemælk og deres systemer, eller rettere manglende systemer. Betalingservice virker ikke, "så må i tilmelde jer igen", og når det ikke virker, "så skal i best... See more

Rated 5 out of 5 stars

Update. Jeg var chokeret over den dårlige kundeservice. Er sidenhen blevet kontaktet af en yderst sød og hjælpsom medarbejder. Hun var meget hurtig og effektiv til at få rettet op på tingene. Hun... See more

Company details

1. Caterer

Information provided by various external sources

Bestil skolemælk og kickstart én af dit barns gode vaner!

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

God service med automatiske pauser

Min datter har nu modtaget skolemælk ét skoleår - med dertilhørende nedlukninger. Det har altså bare fungeret upåklageligt med automatisk pause og kreditering. Jeg havde endda fat i kundeservice da nedlukning blev forlænget til efter min startdato for abonnementet, men det havde de allerede sørget for passede sammen. Og umiddelbart efter de var tilbage i skole var der også mælk klar.

Vi har netop bestilt til næste år også. Bestilling foregår nemt og hurtigt. Min datter kommer til at savne sin friske mælk de her to uger i SFO inden ferien - men så er det godt at vide det er klar til hende når hun vender tilbage i august. Tak for en god ordning!

June 27, 2021

Reply from Skolemælk

Hej Anne. Mange tak for din anmeldelse.
For en god ordens skyld, skal det lige nævnes, at du ikke behøver at bestille igen, da din ordre automatisk forlænges. Jeg har derfor lige sørget for, at du kun har 1 aktiv ordre efter ferien :)
Mvh Thomas

Dårlig service

Havde en rigtig glad dreng der skulle have skolemælk. Men desværre har vores oplevelser været rigtig træls..
Vi var lige begynd med skolemælken, og skulle vente 14 dage før vi kunne begynde..
Så kom Corona,så han fik 1 mælk, og skolen lukkede ned..Jeg kontaktede med det samme skolemælk, som kunne fortælle, at jeg først kunne opsige det til efterfølgende mandag..
( jeg ringede om mandagen, og skulle så betale mælk en uge) vil gerne hente hans mælk, men der var ikke muligt...

Synes på ingen måde det er iorden! Vi er jo ikke herre over Corona

February 14, 2021

Hej Ditte
Vi er kede af at høre om din oplevelse. Som du selv skriver er vi ikke herre over sygdom og epidemi. Vi har faktisk gjort vores ypperste for at få levering og kreditering til at gå op i en højere enhed. Vi har automatisk afmeldt alle børns mælk og krediteret dem, når skolerne er blevet lukket ned. Men det kan desværre ikke ske dag til dag, da logistikken omkring at bestille og pakke og levere 100.000 mælk om dagen tager lidt tid. Hvis du kontakter os om mandagen, så er mælken allerede leveret på skolen og derved er det ikke muligt at stoppe den før næste levering, hvilket så blev gjort. Vi glæder os dog over, at de mindste børn igen er i skole og glæder os til at levere igen fra uge 8.
Mvh Thomas

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds! Mine børn får mælk hver dag i skolen.

November 11, 2020

Reply from Skolemælk

Hej Ida. Mange tak for din fine anmeldelse :)

nemt løsning

nemt løsning, da mangler lidt flere slags fx kakao

November 4, 2020

Reply from Skolemælk

Hej Jamal. Mange tak for din fine anmeldelse :) Hvis du savner et produkt, kan du altid høre skolen om de ønsker det tilføjet i deres udvalg. Det er op til skolen hvilke produkter de ønsker at tilbyde.

Trustpilot is assessing this review in accordance with our flagging process.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god hjemmeside nem og finde…

Rigtig god hjemmeside nem og finde rundt i, rigtig god service og min søn som er startet i 0 er så glad for mælken.

Jeg kan varmt anbefale at få skolemælk 😁
Mvh Sandra Bergqvist

September 21, 2020

Hej Sandra.
Mange tak for din flotte anmeldelse :)

Rated 1 out of 5 stars

Mælken blev ikke udleveret til min søn

Mælken blev ikke udleveret til min søn. Dårligt service, når men kontakter med skolemælk.dk. Jeg fraråder at købe skolemælk.dk

July 1, 2020

Reply from Skolemælk

Hej AG. Vi er kede af at høre du ikke er tilfreds. Vi vil meget gerne høre hvad der er gået galt, så hvis du vil sende mig en mail på thj@mejeri.dk , så lover jeg at følge op på din sag. Det er i sagens natur ikke muligt at undgå fejl, men med over 100.000 mælk hver dag, så er vi heldigvis glade for at det sker meget sjældendt.
Mvh Thomas skolemælk

God service.

Pigerne havde rigtig svært ved at åbne deres mælk i skolen og skolemælk sendte straks lågåbnere afsted. Det er virkelig god service. :-)

May 19, 2020

Reply from Skolemælk

Hej Sommer. Mange tak for din fine anmeldelse :)

Det er sgu bare i orden

Det er sgu bare i orden, friske vare hver dag.

May 6, 2020

Hej Jan.
Mange tak for din fine anmeldelse :)

Rigtig god dag. Mvh Thomas fra Skolemælk

Hjemmesiden fungerer ret dårligt

Hjemmesiden fungerer ret dårligt. Det er svært at finde rundt, der mangler basic info og der er misvisende oplysninger og ulogiske funktioner.

January 24, 2020

Hej Ulla.
Vi er meget kede af, at du finder vores hjemmeside så dårlig. Men vi vil meget gerne høre, hvilke punkter du synes at mangle, da vi kun på den måde kan forbedre vores side. Hvis du har lyst, må du meget gerne skrive til mig på thj@mejeri.dk , med det du finder misvisende og ulogisk. Så lover jeg dig, at jeg vil gennemgå det og give dig feedback :)
Mvh Thomas Skolemælk

Take a closer look