Skolemælk Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Vi bestilte mælk til vores ene datter igen efter en pause. Fra vi bestilte til hun fik mælk igen, gik der 7 dage! Hvordan kan man i år 2025, ikke komme hurtigere frem. Procesoptimering skal da i de... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Suveræn ordning mine børn er stolte af deres daglige mælk og ordningen virker året rundt og følger skolens kalender Og masser af sjove tiltag og spons til ungerne Kh Anders Eigen far til 3 mælke... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Nu har vi gennem 2 sæsoner slås med skolemælk og deres systemer, eller rettere manglende systemer. Betalingservice virker ikke, "så må i tilmelde jer igen", og når det ikke virker, "så skal i best... See more

Rated 5 out of 5 stars

Update. Jeg var chokeret over den dårlige kundeservice. Er sidenhen blevet kontaktet af en yderst sød og hjælpsom medarbejder. Hun var meget hurtig og effektiv til at få rettet op på tingene. Hun... See more

1. Caterer

Information provided by various external sources

Bestil skolemælk og kickstart én af dit barns gode vaner!

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Nemt og godt

Nemt og godt m. Fungerer upåklageligt. Frisk mælk

November 5, 2019

Reply from Skolemælk

Hej Tina. Mange tak for at tage dig tid til anmeldelsen :) Vi er meget glade for at du synes om ordningen.
Mvh Thomas Skolemælk

Rated 1 out of 5 stars

Det kan være rigtig svært at få stoppet…

Det kan være rigtig svært at få stoppet
abonnementet. Vi har oplevet at vi efter at have afsluttet abonnement har fået trukket penge på ny. Når de først har trukket pengene, skal man ind på deres hjemmeside for at få beløbet tilbage.

October 6, 2019

Hej Kristine
Vi er kede af at du mener det er svært at stoppe. Vi har faktisk gjort os meget umage for at gøre det så nemt som overhovedet muligt :)
Efter man logger ind på vores hjemmeside, så trykker man simpelthen bare på afmeld skolemælk, og så stopper leveringen snarest der efter. Så trykker man på udbetal saldo, hvis man stadig har et tilgodehavende. Hvis du som det lyder her, har opsagt din aftale omkring den 2/10, så er det på samme tid som vi er i gang med at opkræve penge for de kommende 3 måneder. Derfor kan det godt ske, at selvom du har opsagt, så kan vi have hævet penge samme dag, da opkrævningerne sendes til vores bank nogle dage i forvejen.
Vi håber trods alt at du har været tilfreds med leveringen af mælk, og nu fået dine penge retur.
MVH Thomas Skolemælk

Fantastisk mælkeordning

Og masser af sjove tiltag og spons til ungerne

Kh Anders Eigen far til 3 mælkedrankere med flotte tænder

October 3, 2019

Hej Anders

Mange tak for de flotte ord :)
Vi håber på mange flere år med mælk og flotte tænder.
MVH THomas Skolemælk

Rated 2 out of 5 stars

nu det 3 gang i træk min datter kommer…

nu det 3 gang i træk min datter kommer hjem og siger hun ikke får sin mælk mandag, tirsdag, selvom der er betalt for det.
der er ALTID mælk til overs hver dag siger hun, men hendes navn er streget over med sort, har snakket med skolen uden held, derfor drager jeg til tasterne her, nu må der sgu ske et eller andet..

August 27, 2019

Reply from Skolemælk

Hej Jan. Det lyder da lidt uheldigt. Hvorfor skolen streger hende ud skal jeg ikke kunne svare på, for står man på listen så er der også mælk til hende. Vil du ikke skrive en mail til mig med dit kundenummer, eller barnets navn skole og klasse, så lover jeg at tage kontakt til skolen med det samme og få løst problemet?
min mail er Thj@mejeri.dk
mvh Thomas skolemælk

Rated 5 out of 5 stars

Hun er glad og tilfreds med sin mælk og…

Hun er glad og tilfreds med sin mælk og der intet bøvl med det virkelig en super løsning

May 28, 2019

Hej Morten.
Mange tak for den fine anmeldelse, skønt hun er glad for sin Skolemælk -:)
MVH Team Skolemælk

Rated 4 out of 5 stars

Elsker sin skolemælk...

Det tog lige nogen dage ekstra indtil mælken kom regelmæssigt.... da vi tilmeldte.... måske havde jeg læst forkert ang. Start dato.... men nu køre det fint. Og hun elsker sin skole mælk i 0. Klasse.... et af skole dagens højde punkter sammen med madpakken. Og hun kan godt li at der er klistermærker udenpå mælken, som hun sætter på madkassen.

April 24, 2019

Hej Maja.

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt det kører som det skal nu og så kan hun glæde sig til efter sommerferien, for der søsætter vi en ny kampagne med spændende dyr på låget -:)

MVH Thomas skolemælk

Ekstrem dårlig kundeservice/-behandling

Hvis jeg havde et alternativ, havde jeg helt klart ikke valgt skolemælk.dk. Virkelig dårlig kundeservice. Var ude for at deres systemer var i uorden, og da jeg kontaktede dem, fik jeg blot af vide, at min søn først kunne få produktet igen om 14 dage - ingen kompensation og ligegyldighed.

November 14, 2018

Hej Chalotte.

Som vi også skrev til dig tidligere, så var det en beklagelig fejl i systemet der har berørt enkelte kunder. Vi er først blevet bekendt med fejlen mandag eftermiddag, og har siden da forsøgt at kontakte de berørte kunder, for at få sat dem i gang igen hurtigst muligt.

Jeg kan se at du har fået bestilt igen, så ordningen og levering fortsætter fra den 26/11 igen.

Det skal med, at hverken du eller andre mister penge ved denne fejl, da ordren kun er betalt til og med i fredags.

Det er ikke din fejl, men en fejl i systemet der har gjort, at vi kun har opkrævet dig for 3 måneder, i stedet for 6, hvorfor vi jo heller ikke kan kompenserer, da du ikke har tabt noget. Vi beklager at du må ind og bestille igen og at børnene ikke får den mælk de gerne ville have.

Vi beklager meget.

VH Thomas Skolemælk

Rated 4 out of 5 stars

Min dreng er glad for skolemælken

Min dreng er glad for skolemælken, og skolen er meget behjælpelig med at holde orden..
Overskuelig hjemmeside, ordre kan skiftes el. Sættes på pause uden problemer.
Lidt ked at vi ikke kan få cacao mælk til drengen men det er vist en skole politik. Bare sjov politik når man kan købe cacao i boden på skolen

October 26, 2018

Kære Janet.

Tak for dit input og de fine ord.
Angående Kakaomælk, så er det helt op til hver enkelt skole om de ønsker at tilbyde den. Nogle fravælger den pga. kost/sukkerpolitik andre fordi de kan have erfaringer med at kakao har det med at forsvinde fra køleskabet -:)

Vi håber dog at du har fundet en mælk der smager og kakao så kan klares derhjemme.

VH Thomas
Skolemælk

Ingen kontakt / kundeservice

Problemer med levering, og umuligt at komme i kontakt med kundeservice, som selvfølgelig heller aldrig besvarer de skriftlige henvendelser.

Øv oplevelse. :-(

August 17, 2018

Hej Peter

Vi er kede af din oplevelse omkring kundeservice. I august har vi aller mest travlt, hvorfor der kan forventes en svartid på flere hverdag. Normalt svarer vi mails samme dag de kommer, men der kan være perioder med travlhed. Vi håber dog du fik et svar og at skolemælken nu ankommer problemfrit.

God sommer

MVH Team skolemælk

Rated 1 out of 5 stars

For over en mdr side var der problemer …

For over en mdr side var der problemer med deres hjemmeside, så vi betalte 3 gange for mælken , og gæt engang vi har endnu ikke fået vores penge tilbage , har ringet to gange til dem, skal man virkelig sende dem en PÅKRAVSSKRIVELSE til dem før der sker noget !!!!!!!!

December 12, 2017

Reply from Skolemælk

Hej Henrik. Vi beklager at der har været problemer med betalingen. Nu er vi endelig kommet på Trustpilot, så håber du fik løst dit problem dengang?
Mvh Thomas fra Skolemælk

Rated 1 out of 5 stars

Får mail om at de skifter betal

Får mail om at de skifter betal, så at man nu skal betale for 3 mdr ad gangen istedet for 1 mdr.
Ønsker at afmelde, da vi ikke ønsker det. Men det så umuligt at gøre, da beskeden på siden siger hver gang, at det ikke er muligt, da der er en betaling igang?? Skriver til skolemælk, og får så bekræftelse på at vi er afmeldt fra når skolen begynder igen d. 14 august. Det vil sige at der er næsten 2 mdr opsigelse. Og der står i betingelserne at der er 8 dages opsigelse!! Så nu mener skolemælk altså at vi skal betale for SKOLEmælk i sommerferien, hvor de altså IKKE er i SKOLE.

July 8, 2017

Hej Anette.
Man betaler kun for mælk på skolens åbnings dage. Så selvom aftalen praktisk talt stopper efter ferien, så vil du ikke betale så meget som en krone i perioden hvor skolen er ferielukket.
Håber det gav en afklaring på din kritik.

med venlig hilsen Thomas

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte mælk i dag til min søn

Bestilte mælk i dag til min søn - de leverer 1. gang om 3 uger - det er for ringe - hvorfor skal der gå 3 uger før han kan få sin mælk - jeg tror han får en cola med i skole i stedet -:)

March 30, 2017

Reply from Skolemælk

Hej Alllan. Som hovedregel vil man kunne få skolemælk allerede ugen efter, hvis man bestiller inden mandag aften. Der kan på enkelte skoler, være et andet leveringsmønster, som gør at det kan tage lidt længere. Men 3 uger tager det yderst sjældent, med mindre der er en ferieperiode ind imellem.

med venlig hilsen, Thomas

Fik ikke sin mælk

Bestilte mælk til min datter, som jeg fik kvittering på. Hun fik ikke sin mælk. Kontaktede så skolemælk, der påstod de havde sendt en mail dagen efter om at betalingsoplysningerne ikke var blevet registreret. De havde dog modtaget betaling på det bestilte, så fatter ikke lige hendes mælk ikke bare blev leveret. Og mail er ikke modtaget, hverken i indbakke eller spam mappe. Ingen undskyldning fra deres side om der var begået fejl, kun en nedladende mail om at det må være mig der ikke havde set deres mail og at det nærmest var min skyld.... Undskyld mig, det er altså jeres system der var fejl på og jeg havde altså betalt for mælk, som hun ikke modtog. Aldrig mere skolemælk.

March 13, 2017

Hej Anette.

Vi beklager din oplevelse med din bestilling.
Vi er som regel utrolig flinke her inde på kontoret, så hvis du har fået en mail med en træls ordlyd, så er det yderst beklageligt, og absolut ikke vores stil.

Med venlig hilsen Thomas

Ingen porblemer indtil nu

Min datter har nu fået skolemælk i et halvt år og der har vi ikke oplevet nogen problemer.

December 1, 2016

Hej Line

Tak for din anmeldelse -:)

Jeg mangler ord!!!

Dårlig telefonservice, mails om mælk der ophører selvom er betalt for skoleåret hvert eneste år, og en tilbagebetalingstid der er fuldstændig uhørt.
Jeg kunne blive ved men har allerede brugt så meget tid på at undersøge betalinger og kommunikere med leverandøren at jeg ikke orker at skrive mere! Enig de trænger til konkurrence!!!! En stjerne er alt for meget men man kan ikke give mindre

September 1, 2016

Take a closer look