See what reviewers are saying
Flinke service teknikere, men flere innstillinger som har med skylling å gjøre kan forbedres. Ikke en optimal maskin for foreldre med småbarn.
Fikk en teknikker som var innom, fant feil. Sa det skulle gå 2 uker til delene kom. Gikk 3 uker før han kom å skulle fikse, men glemte ene delen. Måtte da vente 1 uke til neste besøk. Dem skrapte og... See more
Rask og fin løsning, da jeg kostnadsfritt fikk byttet topplokket og vasketrommelen på min toppmatede vaskemaskin pga av rust.
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Teknikker var rask og utrolig dyktig!
Meget dårlig kundeservice.
Meget dårlig kundeservice.
Vi kjøpte NoFrost fryseskap, som likevel ble fullt av is i bakveggen. Skapet har stått slik at vi kan høre dersom det gir lydsignaler for å varsle om f.eks åpen dør, og vi har sjekket pakningen, så det er ikke problemet. Da vi tok kontakt med kundeservice så fikk vi beskjed om å avrime skapet manuelt, til tross for at dette skal være unødvendig, og Whirlpool kontaktet teknikker for å se på skapet. Ettersom skapet var avrimet (etter beskjed fra Whirlpool) så fant ikke teknikker noen feil. Ettersom teknikker ikke fant noen feil så vil ikke Whirlpool betale for tjenesten, og vi har fått regningen. Når vi har kontaktet Whirlpool ang dette så får vi kun beskjed om at det er vanlig prosedyre, og de vil ikke vurdere saken. Feilen har kommet tilbake, men vi har blitt avvist av Whirlpool kundeservice, da det opprinnelig ikke ble funnet noen feil og saken nå er lukket hos dem. Nå har garantien gått ut, og da feilen oppstod, innenfor garanti-tiden, så fant ikke teknikker noen feil (grunnet feil håndtering, som Whirlpool selv instruerte oss om).
Dårlig service
Dem skrapte også opp ene veggen, som er under 2 månder gammel leilighet. 0 respons på å reperere.. å har gått ca 1mnd siden skade på vegg etter reperasjon nå.
Flinke service teknikere
Rask og effektiv reparasjon.
Enkle og greie spørsmål å forholde seg…
Enkle og greie spørsmål å forholde seg til, og ikke for omfattende.
Veldig fornøyd med god service i alle…
Veldig fornøyd med god service i alle ledd! Fra konkret butikk Skousen til forhandlere med deler og til slutt avgjørelse om å gi oss ett nytt produkt da delen ikke kom tidsnok. Det tok 6 uker fra vi tok kontakt til vi fikk et ferdig produkt på plass. Men det gikk greit. Alt i alt veldig fornøyd 😊
Veldig god opplevelse
Veldig god opplevelse! Raskt kontakt, raskt første time, kjapp sjekk og diagnose, bestilling av deler og raskt installert nye deler. Veldig hyggelig og flink tekniker. Reparert innen garanti uten noen kostnader- helt etter boka!
Kort ventetid etter kontakt med firmaet
Alltid hyggelig og effektiv service
Rask og fin løsning
Tok litt lang tid fra første…
Tok litt lang tid fra første henvendelse til produktet var reparert, men hyggelige personer jeg var i kontakt med
Reklamasjon
Feil på produkt, fikk tilbud om nytt produkt på reklamasjon.
Aldri kjøp noe fra Whirlpool
Aldri kjøp noe fra Whirlpool. ALDRI. Styr laaangt unna! Dette er bare en gjeng med sløve banditter. De krever forhåndsbetaling for service og sender så fakturaen to ganger – selv etter at den er betalt. Når man påpeker feilen, blir de sure. De gjør alt de kan for å unngå ansvar, og det er komplett umulig å få hjelp. Kundeservice svarer med irritasjon, og e-postene deres er fulle av skrivefeil – det minner mer om klassisk svindel enn seriøs kundebehandling. At de har unngått Google-anmeldelser sier også sitt, de veit nok godt hvor mange stjerner det ville blitt. Det mest provoserende er uvilja, når man er altså så TOTALT uinteressert i å ivareta kundene sine i en jobb som basically kun dreier seg om nettopp det, så er det på tide å bytte jobb.
Ikke kjøp produkter hefra, de lyver
Kjøpte den ca 2019. Ikke kjøp produkter hefra, det ser bra ut på produktsidene men det holder ikke det det lover. Jeg kjøpte både komfyr, kjøleskap og fryseskap herfra og alle tingene tuller, supporten er ikke noe bra heller. Angående Fryseren så står det flere plasser på produkt siden at den avrimer automatisk (Den nyskapende No Frost-teknologien i fryseren eliminerer frost og isformasjon. Du kan glemme tidkrevende manuell avriming. ) men det er ren løgn, den lagte en stor is klump som fylte hele kjøle/ventil plassen, og etter å ha kontakte kundeservis så sier de at produsenten sier at man må avrime frysa 1 gang i året, like what, det står serr at man skal slippe dette, det er jo det som står som de har skrevet selv.
Bruk noen ekstra kroner på et sjikkeligt produkt, ikke fall for samme feilen. Komfyren er utrolig ujevn og tar ivertfall dobbel så lang tid å lage mat
Ikke kjøp Whirpool produkter!!
De fortjener er ikke 1 stjerne en gang.. IKKE KJØP WHIRPOOL PRODUKTER!
Iallfall ikke om du ser for deg å få noe fornuftig fra kundeservice når produktet går i stykker innen for reklamasjonstiden!
1 fordi 0 stjerner ikke er mulig
1 fordi 0 stjerner ikke er mulig. Vaskemaskin går i stykker etter noen år. Elendig kundeservice og sannsynligvis vrir dem seg unna garantien. Tørketrommel må gå flere ganger å fortsatt ikke tørt. Anbefaler ALLE å styre unna dette merket
Kundeservice heeeeelt utenom det vanlige.
Først; Mikroen var kjempebra så lenge den fungerte.
Når den derimot fikk periodisk feil, startet helv....
Dokumenterer ovenfor produsent at det er TO periodiske feil. Dette er ikke tilstrekkelig - mikro må likevel på verksted som kan dokumentere dette! Periodiske feil oppstår i perioder, dette veit også Whirlpool.
På den måten klarer de å snike seg unna erstatting på varer med så dårlig kvalitet at de ikke skulle vært levert.
Kundeservice fra Elon er om mulig ennå værre enn hos Whirlpool. Begge har mistet kunde nå.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.