Jeg var der for to dage siden, og det var absolut sidste gang, jeg sætter mine ben i den café. Servicen var alt for dårlig, og vi ventede omkring 40 minutter på vores BMO. Det er simpelthen ikke accep... See more
See what reviewers are saying
Fin og hurtig betjening. En stor måge landede på vores bord og åd min mands stjerneskud. Virkelig ulækkert og skræmmende. Personalet tilbød dog erstatningsmad.
Besøget var desværre en skuffelse. Der gik lang tid, før nogen kom og tog imod vores bestilling, selvom der næsten ingen gæster var (søndag aften). Personalet virkede meget langsomme og svære at f... See more
Personalet var søde og der var en dejlig stemning… Maden var derimod middelmådig og ikke pengene værd😕 Jeg bestilte fish and chips og deres rabarbertrifli. Fisken var fin nok, men sur og lunken t... See more
No history of asking for reviews
Gør altid indsigelse over maden fra start af….
Ja - vi skulle nok have læst Trust Pilot først.
Bestiller 2 x Tatar og 1 x Chili con Carne.
Kønsløs Tatar - en lille klump lagt på et godt stykke rugbrød og så dækket til med salat så man ikke finde finde Tataren. Når man spiser Tatar så er det kødet der er det vigtigste. Chile con Carne var kold og smattet.
Husk altid at gøre indsigelse over maden lige fra start.
Vi nød den kolde øl.
Rimelig betjening
Rimelig betjening, men Føj for et stjerneskud 🤬
Enden af et tørt stk franskbrød, det kan man ikke være bekendt.
Desuden tør fiskefilet og fuldstændig overdækket med rucola salat.
Der gider jeg sgu ikke at spise mere
Ligger rigtig dejligt
Ligger rigtig dejligt. Og søde tjenere
Maden vi fik var også i orden
Meeeeen I er for dyre. 218 kr for en øl og et glas vin. Dyrere end mange andre steder.
Der eksistere ingen service på stedet
Vi har givet caféen flere forsøg og vi får samme udfald/konklusion. Maden vi har fået har været café niveau tilfredsstillende, men det er servicen der er helt i bund og ja faktisk ikke eksisterende. Andre der kommer senere end vores bord de får hjælp først. Tjenere er svære at få kontakt til, når man ønsker betjening. Tjeneren er ugidelig, ingen øjenkontakt eller smil. Det er ikke et sted man har lyst til at side længe eller der skaber salg.
Lokationen er vidst det eneste der gør at stedet løber rundt desværre 😅
Virkelig dårlig og uendelig langsom…
Virkelig dårlig og uendelig langsom betjening. Og vildt dyrt! Don’t go there.
Fantastisk dejlig sted
Var på café cross igår fredag, hvor vi talte med dem omkring at vi skulle giftes dagen efter til drop in vielse. Vi ville høre om vi kunne bestille bord, som vi selvfølgelig godt kunne indendørs.
Da vi efter vielsen kom derhen, var det fantastisk vejr og vi hørte om vi kunne sidde udenfor. De var lynhurtige til at flytte borde sammen og kom med flag og blomster til bordet + et kort hvor der stod “stort tillykke med vielsen mange hilsner fra hele café cross”. Det var en rigtig sød velkomst at modtage som varmede.
Under hele eftermiddagen og aftenen blev vi betjent af super søde personaler, som kom og gav den bedste service.
Vi har haft en fantastisk dag og siger tusinde tak til personalet for at være med til at gøre vores dag perfekt
Personalet var søde og der var en…
Personalet var søde og der var en dejlig stemning…
Maden var derimod middelmådig og ikke pengene værd😕
Jeg bestilte fish and chips og deres rabarbertrifli. Fisken var fin nok, men sur og lunken tartarsauce og kedelige hårde pomme frites.
Rabarbertriflien var heller ikke specielt god.
Kommer ikke igen, der er mange andre meget bedre caféer ved åen i Århus.
Overraskende meget lille stjerneskud(en…
Overraskende meget lille stjerneskud(en lille fiskefilet, et lille stykke laks og nogle rejer, incl minimalt med dressing til i mine øjne en alt for høj pris
Dårligt mad og meget små portioner.
Den dårligste brunch vi nogensinde har…
Den dårligste brunch vi nogensinde har fået. Vi ankom kl 11 29/4-23 og havde bestilt bord en time i forvejen. Men den reservation kunne man ikke finde og vi fik nød og næppe et bord. Dog et bord ved døren, som stod åben stort set hele tiden. Det var så koldt. Efter 10 min. Måtte vi selv henvende os med vores bestilling. Ingen kom og tog den. Vi bestilte 5 tapas morgenmad retter. Røræg med svampe, som ikke var varme. Ost med ristet rugbrød og knækbrød, her var et 1/2 lille knækbrød og 1/2 Skive rugbrød som ikke var ristet. Skyr, den var okay, advokadomad, som var helt brun, havregrød, som faktisk var varm og sagte rigtigt godt. Fransk løg tærte, som egentlig var et flat stykke butterdej med løg og 2 bacon tern og ost. Den var på størrelse på en tændstik æske. Nøj en skuffelse ude lige. Man kan efter oplevelsen godt forstå at I var de eneste i hele Århus, der havde en ledig plads - det var virkelig en ringe oplevelse
Utroligt hvordan i kan overleve al den…
Utroligt hvordan i kan overleve al den kritik i får vi har selv oplevet at skulle vente en time på brunch det er under al kritik at vente så længe så kommer der ikke mere vi kan få bedre service andre steder nede ved åen
Det var så sidste gang på Cross Café .
Det var så sidste gang på Cross Café .
Vi bestilte Nachos med kylling og mangen til bløde nachos skal mange lede længe efter .Der var absolut ikke noget der knaste .Jeg spurgte en tjener og hun mente ,at der nok var fordi at der var for meget kylling på og at ikke hun viste ,hvad hun skulle gøre ved det.
Ikke en god oplevelse
Fik en falaffelsalat som var nogenlunde. Min datter fik Pasta med laks - en fed og nærmest uspiselig ret. Pastaen hvilede på 1 cm lag af fedt/smør og min datter spiser kun ca. 1/3. Da vi siger til tjeneren at retten var for fed siger hun blot at ja, den er lavet med fløde. Jeg viser hende fedtet i tallerknen - ingen reaktion. Jeg foreslår hende at bede kokken om selv at smage på retten - ingen reaktion.
I det mindste bør en restaurant beklage og måske tilbyde en anden ret, drikkevarer eller lignende. Øv.
Uspiselig Cæcarsalat
Spiste på Cafeen 3.11. 17.45-18.30. Bestilte lille cæcarsalat. Mine to drenge børnehamburger.
Cæcarsalaten var overhældt med hvid dressing som smagte for surt og sødt. I dressingen var sukkerkorn. Kyllingekødet var fyldt med brusk og fedt-klumper og lagt som to hele fileter oven på salaten som var våd af tyk dressing. Der var et kæmpe lag bacon - og måtte give halvdelen til mine drenge. Kunne ikke spise salaten og smagte blot på den. Jeg nævner oplevelsen i baren, da jeg skal betale. Pigen i baren siger "det beklager jeg, og skal nævne det i køkkenet" Det havde været god stil med et afslag eller tilbudt anden ret. Hambrugere ok
Dårlig oplevelse
lakse salat sandwich
kylling bacon sandwich
vulgær store portioner
det eneste der kunne spises var bacon, syltede løg smagte af sæbe
kylling var tør og smagte af ingenting
betjening var ikke til stede, og krævede betaling forud hvilket er forståeligt kvaliteten taget i betragtning
Var idag på Cross cafe i Aarhus
Var idag på Cross cafe i Aarhus. En særdeles dårlig madoplevelse. Kyllingesandwich med kylling som lignede affald, bacon som smagte af fisk og tørt brød. Da jeg/vi sagde til tjeneren at det ikke var tilfredsstillende, fik jeg blot at vide, at den nok skulle fjernes fra menukortet, fordi andre også havde “brokket” sig over den. Ærgerligt - kommer ikke der mere
Vil ikke anbefale denne café
Vil ikke anbefale denne café. Og især ikke deres kyllingesandwich , brødet var tørt, bacon smagte af fisk og kyllingen var uspiselig.
Perfekt beliggenhed og venligt…
Perfekt beliggenhed og venligt personale, så er alt også sagt. Vores mad var nærmest uspiselig, den var kold, tør og kedelig.
Vi anbefaler ihvertfald ikke denne cafe.
I :-D
Både sidste år og i år spiste vi på Cross som turister fra København. Kæmpe portioner til rimelige priser, sødt personale og god placering. Vi har haft hund med begge år, og i år fik vores hund nogle rester fra køkkenet at spise. Der var sat vand ud til hunde.
Alle gæster blev tilbudt en gratis is, hvilket var et kæmpe hit hos vores mindste :-).
Fantastisk aften!
Min ven og jeg skulle have noget god mad og lidt vino på en mandag. Vi er ikke fra Århus og kender intet. Alle steder vi kom ind virkede personalet uoplagt og ligeglade med vores aften.
Vi rammer så et sted på Åboulevarden på hjørnet ved magasin som hedder cross.
Vi kommer ind og bliver taget varmt imod af personalet som finder et perfekt bord til os.
Barchefen Amalie sørger for gedigen service og hendes personale ligeså.
Vores aften i Århus blev reddet af god service, god mad og drinks i verdensklasse.
Tak cross!