Jeg var der for to dage siden, og det var absolut sidste gang, jeg sætter mine ben i den café. Servicen var alt for dårlig, og vi ventede omkring 40 minutter på vores BMO. Det er simpelthen ikke accep... See more
See what reviewers are saying
Fin og hurtig betjening. En stor måge landede på vores bord og åd min mands stjerneskud. Virkelig ulækkert og skræmmende. Personalet tilbød dog erstatningsmad.
Besøget var desværre en skuffelse. Der gik lang tid, før nogen kom og tog imod vores bestilling, selvom der næsten ingen gæster var (søndag aften). Personalet virkede meget langsomme og svære at f... See more
Personalet var søde og der var en dejlig stemning… Maden var derimod middelmådig og ikke pengene værd😕 Jeg bestilte fish and chips og deres rabarbertrifli. Fisken var fin nok, men sur og lunken t... See more
No history of asking for reviews
Fik ingen mad som den eneste i selskabet
Vi havde en 8.klasse inde til blå mandag i går, og de skulle alle have noget hyggeligt mad.
Der var én der ikke dik noget mad, for tjenerne havde glemt hans bestilling! Så han sad der, uden mad, mens alle andre spiste.
Han ville ikke lyde som en sur kunde og var derfor ikke oppe for at rykke efter hans mad.
Så mens resten af klassen var gået videre til næste arrangement, måtte denne elev blive siddende og vente på maden.
Den blev dog pakket ind så han kunne tage den med sig.
Men magen til dårlig service skal man lede længe efter, og vi kommer Aldrig tilbage dertil!
Jeg synes det er mega ringe at tjenerne ikke opdager at der sidder en uden mad på bordet og det er virkelig under Al kritik.
Maden var ok
Maden var ok. Men samme tjener kommer hen til os 4 gange og spørger om vi vil bestille mere, da de har ryddet bordet. Han bliver ved med at komme med trælse hentydninger til at vi skal bestille mere eller gå. Vi spiste maden på 20 min og havde i alt siddet der i en time ca. Han var uhøflig og gik imens vi svarede ham på sit spørgsmål.
Ubehagelig oplevelse
Ubehagelig oplevelse. Vi var nogle piger inde og spise på caféen, maden var god og fejlede intet men inden vi begyndte at spise kom en ubehagelig man hen til os og begyndte at spise af vores mad, så vi ikke kunne spise det selv. Vi vælger at gå ind og siger det til medarbejderne, de fortæller os at det beklager de men vi fik ikke vores mad igen eller nogen penge tilbage. Ønskede en bedere service.
Bacon problemer og rå kylling.
Vi var i dag inde og spise. Vi bestilte jeres Bulls eye burger uden bacon. Alle får deres mad, og vi får af vide, at de har lavet burgerne med bacon, og at der vil blive lavet nogle nye til os. Burgerne kommer to min efter, hvor man kan se, at det ikke er nye burgere, men de samme burgere, hvor baconen er blevet fjernet. Der var sågar stadig stykker af bacon i burgeren. Udover dette bestille vi en kylling/bacon sandwich og en kyllingeburger. Kyllingen i dem begge var rå. Vi gør tjeneren opmærksom på dette og hun håndterer det rigtig godt.
Restaurantens mad får ingen stjerner. Den eneste grund til, at i har fået stjerner er pga jeres utrolig søde tjener Sofie, som bare fik det hele til at spille. Så en kæmpe tak til hende for at gøre vores aften god på trods af en noget kedelig madoplevelse.
Lækker cafe
Lækker cafe, samt lækkert mad.
Ingen ventetid på noget.
God brunch på en mandag formiddag.
Lækker lun brød med kaffe & juice i alle afskygninger adlibitum.
Super god oplevelse😃👍
Laaaaaang ventetid
Maden var ok. Betjeningen var ok men sværre at få i tale. Men 45 min ventetid på en burger til kr. 150,- er SLET ikke ok. Og der var ikke specielt fyldt op. Kommer ikke igen.
Verdens dårligste “jordbærkage”
Det positive - de unge mennesker, der agerede tjenere, var flinke men desværre svære at få fat på. Vi bestilte smoothies og jordbærkage med friske jordbær. Sidstnævnte til 69kr stk. Forventningen var stor til den pris. Da kagen endelig kom (efter vi havde rykket for dem) blev vi noget målløse. En tør, stenhård skal med maizena kagecreme der skillede og var sjasket. De friske jordbær bestod af et halvt jordbær skåret i 4 stykker. Jeg underviser 4.klasses elever, der kan lave bedre kager. Total ripoff!
Vores smoothies var så sukkerfyldte, at de var udrikkelige. Prøv med frisk frugt i stedet.
Trist at man som turist bliver lokket i fælden, da beliggenheden er idyllisk langs åen.
Dårlig service
God morgenbuffet til fornuftig pris. Resten kan langt fra anbefales. Desuden fuldkommen elendig service! Ærgerligt at en dårlig restaurant har åens bedste beliggenhed.
Super morgen buffet til fornuftig pris
Super morgen buffet til fornuftig pris. God ide at der nu hører kaffe & juice med i prisen. Kommer helt sikkert igen.
En frokost som udelukkende bestod af…
En frokost som udelukkende bestod af industri produkter.
Betjeningen var middel.
Under al kritik!
Vi havde bestilt bord til 16 mennesker - en hverdags aften! Vi havde oven i købet modtaget en bekræftelse på mail. Da vi kommer frem, har de ikke reservationen liggende, og har ikke nok personale på arbejde i køkkenet til at tage os ind - medmindre vi ville vente rigtig længe på at få vores mad.
De fatter ikke at lave drinks!
Ikke en positiv oplevelse
Min kone og jeg bestilte kyllingeburgere á 150 kr. Bollen var hård som en tvebakke, salaten = fire halve blade iceberg og kyllingekødet mindede mest af alt om afpuds med flere kanter som ikke engang grill-kniven kunne klare.
Jeg var sulten og accepterede. Min kone klagede og fik tilbudt noget at drikke eller vælge en anden ret. Hun valgte en burger med oksekød og måtte så vente ca en halv time på den - leveret halvkold.
Ikke en positiv oplevelse! En skam - for vi har tidligere været glade for at besøge stedet.
God mad og god service.
Ligeglade med kvaliteten
Jeg bestilte to cappuccino. Til trods for der ikke var travlt, sjuskede tjeneren med brygningen, hvilket gav en virkelig dårlig cappuccino. Hvis man ikke gidder prøve at gøre det ordentligt, gidder jeg ikke hverken anbefale stedet eller komme igen.
God mad. Ringe betjening.
Vi ankom tre mennesker og sad ved et bord i godt fem minnutter uden at noget personale gjorde tegn til at ville betjene os. Nuvel: Jeg fik fat i en tjenerinde som lovede mig at ville være der snarligt. Der gik små ti min. og det stod klart at vi var glemt. Jeg fik fat i en anden tjener. Og endelig kunne vi bestille. (Bordet blev ikke tørret af, selvom der var kaffestænk fra tidligere gæster).
De to jeg var i selskab med gik på toilet. Og som jeg sad der alene, kom en tjener og insisterede på betaling lige nu. Jeg var lidt forundret, og ville høre om vi ikke kunne betale efter måltidet. Det kunne vi ikke. Så langt så godt, og jeg forstod nok logikken i, at vi spiste ude osv. Men det var hele hans attitude, da jeg måtte beklage at det var noget ubelejliget for mig, i det at vi havde en aftale om at en af mine bekendte skulle betale: Han var klart irriteret, og det var i hans tonefald, ordvalg og kropsprog tydeligt vist mig. Selv insisterede jeg på at være venlig kortfattet og smilende. Men det prellede ligesom helt af.
Vi fik betalt.
Jeg bad om at få bordet tørret af. Dette skete aldrig.
(Det var en travl dag. Men de var mange på arbejde, og var ikke som sådan pressede).
Maden var god. Vi sad godt. Vejret var dejligt. Så alt i alt en okay oplevelse.
Men med betjeningen, skal der VIRKELIG strammes op!!
nej tak til weekendbrunch
Iskold "varm" leverpostej. "Laks med urtecreme" men uden urtecreme... Slaskede købepandekager. Ost der havde stået i mange timer og var tør i alle kanter. Men lækkert brød. Kan absolut ikke anbefale deres weekendbrunch.
God service trods uheldig start
Havde sammen med en veninde bestilt nachos til forret. Der gik laaang tid uden det kom og til sidst endte vi med at spørge efter det.
Lettere irriteret over at have ventet så længe blev vi endnu mere skuffede over at de faktisk ikke var varme da de endelig blev serveret.
MEN vi klagede ikke og da vi var færdige med at spise kom tjeneren og undskyldte og tilbød straks en ekstra gang drikkevarer + at vi kun skulle betale for hovedretten.
Alle kan fejle, og ved selv at påpege det fik de vendt situationen til en positiv oplevelse trods alt - så tak for det :)
Dårligste burger nogensinde!
Burgeren var meget lille og vi gik sultne derfra. Derudover var kødet mere kogt end stegt. Kun meget lille mængde grønsager. Hele "herligheden" var fuldstændig svøbet ind i thousand island dressing. Slet, slet ikke 138kr værd!!
Godt den morgenmad er billig!
Man får hvad man betaler for på Cross, morgenmaden er billig, hvilket er en lækker mulighed i hverdagene! En spændende smagsoplevelse er det bestemt ikke.
Samtlige tjenere må have haft en dårlig dag, da jeg sidst var inde og spise morgenmad med et par venner. De første 10 min. blev vi ignoreret. Derefter fik vi bogstaveligt talt smidt menukortene lige i hovedet af en tjener, der havde alt for travlt til at tage sig af os. Derudover virkede tjenerne utrolig arrogante. Vores drikkevarer blev sat tilfældigt på bordet uden et ord. Vores tallerkener blev fjernet, før vi var færdige med at spise og da vi nåede til betalingen blev vi ekspederet, som var det den mest travle dag i december. Alt på trods af, at det var torsdag formiddag og der var meget få borde optaget i cafeen. Da vi gik derfra havde vi alle den oplevelse, at vi blot havde været til besvær. Vi kommer ikke igen.